Διαστροφή βιασμοί και ανωμαλίες είναι αυτά που ονειρεύεται η Νέα Τάξη – Ο Κλάους Σβαμπ προωθεί μία νέα καθημερινότητα που θα κυριαρχούν τα αρρωστημένα πάθη!

Σοκάρουν όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση του ομοφυλόφιλου ζευγαριού που κακοποιούσε και εξέδιδε τα υιοθετημένα του παιδιά. Τα σοκαριστικά ευρήματα και οι κατηγορίες.

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης των υιοθετημένων παιδιών του ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο 33χρονος William Dale Zulock και ο 35χρονος Zachary Jacoby Zulock φέρεται να χρησιμοποιούσαν τα social media για τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Ο εφιάλτης για τα δύο μικρά παιδιά φέρεται να ξεκίνησε στα τέλη του 2019. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στα τέλη του 2021. Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο υιοθετημένους του γιους και τους χρησιμοποιούσε για την παραγωγή ερωτικών βίντεο. Φέρεται και να εξέδιδαν τα δύο μικρά αγόρια σε τοπικό κύκλωμα παιδεραστίας, σύμφωνα με το Townhall.

Ο 33χρονος William Dale Zulock, δημόσιος υπάλληλος, και ο Zachary Zulock, τραπεζίτης, παραπέμφθηκαν σε δίκη τον Αύγουστο του 2022. Οι κατηγορίες που τους βάρυναν πολλές και ανατριχιαστικές: αιμομιξία, παιδική κακοποίηση, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και πορνεία ανηλίκων.

Από τη συγκλονιστική έρευνα που διενεργήθηκε αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την αρρωστημένη κακοποίηση που υπέστησαν τα δύο ανήλικα παιδιά. Αποκαλύφθηκε ότι οι δύο άνδρες φέρονταν να εξέδιδαν τους μεγαλύτερους γιους τους, τώρα 11 και 9 ετών, σε δύο άλλους άνδρες σε κύκλωμα παιδεραστών.

Ένας από τους άνδρες, ο 27χρονος Hunter Clay Lawless, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο Zachary – ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στο Instagram ως «πατέρας δυο υπέροχων αγοριών» και ως «ακτιβιστή» – τον κάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών του, σύμφωνα με το Townhall. Εκείνος όμως υποστήριξε πως δεν ήρθε ποτέ σε σωματική επαφή με κανένα από τα δύο παιδιά.

Ο Zachary, όπως ισχυρίστηκε ο Lawless, του έστελνε πολλά μηνύματα στο Snapchat. Σε ένα από τα πιο σοκαριστικά, του έγραφε πως θα κακοποιούσε τον γιο του σεξουαλικά εκείνο το βράδυ. «Αναμείνατε» του έγραφε και λίγη ώρα αργότερα του έστειλε φωτογραφίες από την κακοποίηση του 11χρονου.

Οι William Dale Zulock και Zachary Zulock συνελήφθησαν, ενώ δεν έχει καταστεί σαφές αν ο Lawless και ο Armando Vizcarro-Sanchez είχαν την οποιαδήποτε επαφή με τα δύο ανήλικα αγόρια. Οι Zulock, που ζούσαν στην Οξφόρδη, υιοθέτησαν τα παιδιά από μια χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας παιδικών με ειδικές ανάγκες. Τα αγόρια πήγαιναν στην τρίτη και την τέταρτη τάξη του δημοτικού όταν οι θετοί γονείς τους συνελήφθησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αστυνομικοί, που ανταποκρίθηκαν σε καταγγελίες ότι ένας άνδρας κατέβαζε παιδική πορνογραφία, έκαναν έφοδο στο σπίτι τους. Εκεί βρήκαν στοιχεία ότι το ζευγάρι «συμμετείχε σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις και βίντεο που τεκμηριώνει αυτή την κακοποίηση», σημείωνε η αστυνομία εκείνη την εποχή.
Είχαν βγάλει γυμνό έξω από το σπίτι τον 33χρονο William Dale Zulock. Ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι ανάγκασε έναν από τους γιους του να του κάνει στοματικό σεξ «με σκοπό να ικανοποιήσει τη δική του… σεξουαλική επιθυμία», σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που επικαλείται η Daily Wire.

Απάντηση