Τα παραδέχεται όλα ο Γώγος: Υπάρχουν παρενέργειες από τα εμβόλι@ αλλά σώθηκαν και αρκετοί” – Μπακαλίστικη λογική από τον “χασάπη” της Πάτρας (βίντεο)

Για πρώτη φορά ίσως οι Έλληνες «ειδικοί» άρχισαν να παραδέχονται ότι υπάρχουν θάνατοι από τα εμβ-όλια για τον COV-ID-19 ως παρενέργειες, αλλά τονίζουν ότι όσοι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβο-λίων δικαιολογούνται γιατί το όφελος από τους εμβο-λιασμούς είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερο!

Με άλλα λόγια εντάξει όσοι πέθαναν, πέθαναν από τα εμβ-όλια, αλλά τα οφέλη ήταν μεγαλύτερα γιατί έσωσαν περισσότερους…

Αυτό είπε ο παθολόγος- λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας σε τηλεοπτική του Γ.Παπαδάκη ο οποίος τον ρώτησε: «Υπάρχει περίπτωση ο θάνατος να οφείλεται στον εμβολιασ-μό τους; Αφελέστατη(!) ερώτηση αλλά την κάνω», για να πάρει την απάντηση από τον Χ.Γώγο:

«Όχι, το καταλαβαίνω, και εγώ το βλέπω σταθερά, συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες αυτές τις αναφορές, ότι πέθανε κάποιος και μπορεί να φταίει το εμβό-λιο κτλ.

Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη ίσως φορά υπάρχει τέτοια σαφής καταγραφή των ανεπιθύμητων παρενεργειών παγκοσμίως στο CDC στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στο VAERS, διάφορα συστήματα όπου ενημερώνονται οι επιστήμονες και η επιστημονική κοινότητα και οι πολίτες σε πραγματικό χρόνο για τις παρενέργειες των εμβο-λίων.

Ξέρουμε λοιπόν τι γίνεται στις παρενέργειες, ξέρουμε ποιες από αυτές συσχετίζονται και η ενημέρωση είναι σε πραγματικό χρόνο την ίδια στιγμή που μαθαίνονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο σημαντικό εύρημα (…) έχουμε απώλειες, βεβαίως έχουν παρενέργειες τα εμβ-όλια αλλά αυτό που κοιτάμε πάντα είναι τι σχέση κόστους-οφέλους και είναι τεράστια υπέρ του οφέλους».

Απάντηση