Ο άνθρωπος ζει σε άλλο πλανήτη! “Μείωσαμε τους φόρους και την ανεργία στηρίξαμε τους πολίτες και έχουμε ανάπτυξη στην Ελλάδα” είπε ο εθνικός καταστροφέας που διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του στο συνέδριο του Νταβός

Σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο του CNN στο Νταβός της Ελβετίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ποιο λόγο πιστεύετε ότι ο λαός της Ελλάδας θα πρέπει να σας ξανά εμπιστευτεί απάντησε το εξής:

«Επειδή τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας. Επειδή χτίζουμε εκ νέου σχέσεις εμπιστοσύνης με τους Έλληνες πολίτες. Επειδή έχουμε μειώσει τους φόρους, έχουμε μειώσει την ανεργία. Έχουμε στηρίξει τους πολίτες σε δύσκολες περιόδους. Και γνωρίζω ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος που διανύουμε και επειδή στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι μετράει η εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων, όπως είπατε των λεγόμενων «πολλαπλών κρίσεων». Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη κρίση. Ελπίζουμε πως θα κινηθούμε σε πιο ήρεμα νερά, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μάς επιφυλάσσει το μέλλον. Πιστεύω, λοιπόν, πως τα ζητήματα της αξιοπιστίας, της σταθερότητας, της προβλεψιμότητας είναι σημαντικά για τους Έλληνες σήμερα. Για πρώτη φορά αισθάνονται ότι η χώρα έχει γυρίσει σελίδα. Δεν νομίζω ότι θα ήθελαν να ρισκάρουν εκτροχιασμό από αυτή την πορεία» υποστήριξε ο Κυρ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας μάλιστα πως την ώρα που η παγκόσμια οικονομία συνεχίζει να δυσκολεύεται, στην Ελλάδα δεν θα δούμε ύφεση αλλά «είναι πιθανό» να έχουμε ανάπτυξη.

Απάντηση