Ουδεμία αναφορά από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα ότι ίσως ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή οφείλεται στο εμβό-λιο! “Φταίνε τα συμπληρώματα που παίρνουν” έλεγαν στο Mega

Ο θάνατος του 20χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, προστέθηκε στην τεράστια λίστα νεαρών αθλητών που καταρρέουν την εποχή των εμβολ-ίων!!!

Κατά την διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε και η τραγωδία με τον νεαρό αθλητή και ελήφθη η απόφαση να υπάρξει απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας!

Αναλυτικά η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

«Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ».

Ωστόσο, κανείς επίσημος δεν επικαλείται την ανησυχία επιστημόνων πως μπορεί να είναι τα εμβό-λια που φταίνε για αυτό το τεράστιο κύμα ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ νεαρών αθλητών!!!

Ενώ οι εξετάσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα βγήκαν καθαρές, οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για «μάστιγα» αθλητών με «καθαρές εξετάσεις που μπορεί η καρδιά να τους προδώσει», καλώντας τους νεαρούς αθλητές 20-25 ετών να κάνουν εξετάσεις καρδιάς και πως φταίει η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ή τα συμπληρώματα που παίρνουν!!!

Ουδεμία αναφορά έστω και μία μικρή πιθανότητα ο θάνατος του 20χρονου αθλητή να προήλθε από τα εμβό-λια του θανάτου.

Απάντηση