“Ξεμπροστιάζει” ο Κώστας Βαξεβάνης τα πολιτικά τομάρια της Νέας Δημοκρατίας: “Έδιωξαν 100 άτομα από την ΕΥΠ για να χαθούν τα στοιχεία των υποκλοπών” (βίντεο)

Στην αποκάλυψη πως πάνω από 100 άτομα αποπέμφθηκαν από την ΕΥΠ στην προσπάθεια να χαθούν τα ίχνη των παρακολουθήσεων προχώρησε ο Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο Kontra.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento επεσήμανε ότι για την αποπομπή των 100 στελεχών της ΕΥΠ τον ενημέρωσε κατά την κατάθεσή του η εισαγγελέας που ερευνά ένα σκέλος της υπόθεσης, Αγγελική Τριανταφύλλου.

«Τους φυγάδευσαν ώστε να χαθούν τα ίχνη… Δώσαμε στην αρμόδια εισαγγελέα κ. Τριανταφύλλου στοιχεία για το Predator και της είπαμε να βρει μέσω της Διεύθυνσης Προσωπικού της ΕΥΠ τα 10-12 κομβικά πρόσωπα. Και η εισαγγελέας απάντησε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, τα πρόσωπα υπολογίζονται σε πάνω από 100», είπε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Όσον αφορά στην παρακολούθηση από την ΕΥΠ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, και του Κωστή Χατζηδάκη, ανέφερε ότι κοινός παρανομαστής ήταν ο εκβιασμός καθώς το Μαξίμου μέσω των υποκλοπών στενών συνεργατών του πρωθυπουργού ήθελε να ξέρει τι λένε οι δικοί του άνθρωποι ώστε να τους εκβιάζει.

Παράλληλα ο Κώστας Βαξεβάνης σημείωσε ότι μέσω ΕΥΠ το σύστημα Μαξίμου παρακολουθούσε το «δεξί χέρι» κάθε επιχειρηματία.

https://youtu.be/FDUsXnrilWI

Απάντηση