Είναι ξετσίπωτος και επικίνδυνος για τη χώρα: Καλεί όλους τους λ@θρομουσουλμάνους να μείνουν στην Ελλάδα αφού τους υπόσχεται δουλειές και άσυλο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φτάσει στα όρια της και την ύπαιθρο, η οποία αναστενάζει, καθώς οι σοδειές μένουν κυριολεκτικά πάνω στα δέντρα γιατί δεν υπάρχουν χέρια να τις μαζέψουν, με τους αγρότες να βλέπουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να πηγαίνουν χαμένοι, καθώς σε συνάρτηση με την ακρίβεια, τα χρέη τους πνίγουν.

Έτσι, μετά από την κατακραυγή από τους αγρότες και τους παραγωγούς, οι οποίοι έχουν μείνει στον αέρα, σκεπτόμενος ψηφοθηρικά μια και μερίδα των αγροτών πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία, τάζει τώρα στους μεν άσυλο και εργασία και στους δε «χέρια». Έτσι όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαντάζεται ότι θα μείνει στην εξουσία.

«Επίσης λέμε στους ανθρώπους, αν σας δώσουμε άσυλο, μην πάτε στην Ευρώπη αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα θα υπάρχουν δουλειές, είμαστε αντιμέτωποι με έλλειψη εργατικού δυναμικού όπως πολλές Ευρωπαϊκές χώρες η ανεργία μας έχει μειωθεί κατά 6% και έχουμε ήδη έλλειψη εργατών για παράδειγμα στον αγροτικό τομέα. Νομίζω ότι έχουμε επιβάλλει μια σκληρή αλλά δίκαιη πολιτική μετανάστευσης και αυτή τη στιγμή αν δείτε την δημόσια αντιπαράθεση στην Ελλάδα η μετανάστευση δεν είναι θέμα» είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απάντηση