Χαμός από ζήτηση για “βίζιτες” στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός: Ανωμαλίες διαστροφές και αρρωστημένα βίτσια βγάζουν οι ψυχικά αρρωστημένοι όλου του κόσμου που έχουν εξαθλιώσει τους λαούς!

Ουκ ολίγες είναι οι «εργάτριες στο σεξ» οι οποίες έχουν κατακλύσει στο ελβετικό θέρετρο του Νταβός για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνέδρους του περίφημου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα – με κάποιους να λέγεται ότι χρεώνουν έως και 2.500 δολάρια τη βραδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το Φόρουμ σε ετήσια βάση φιλοξενεί επί πέντε ημέρες CEOs, αξιωματούχους ανά τον κόσμο, στελέχη της βιομηχανίας και προσωπικότητες των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ιερόδουλη δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι παρέχει συχνά υπηρεσίες σε συγκεκριμένο συμμετέχοντα από τις ΗΠΑ, ο οποίος πληρώνει 750 δολάρια την ώρα, ήτοι 2.500 δολάρια για ολόκληρη τη νύχτα.

Πρόσθεσε δε, ότι ντύνεται αναλόγως ώστε να συνάδει με τις ενδυμασίες του πλήθους στη συγκέντρωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Επιπλέον, διαχειρίστρια υπηρεσίας συνοδών με έδρα την ελβετική πόλη Aargau, η οποία βρίσκεται περίπου 100 μίλια μακρυά από το Νταβός, δήλωσε ότι δέχθηκε κρατήσεις για 11 ραντεβού και 25 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

«Κάποιοι κάνουν επίσης κράτηση για συνοδούς για τους ίδιους και τους υπαλλήλους τους ενόψει διοργάνωσης πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου», είπε η υπεύθυνη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Υπενυθυμίζεται ότι στην τελευταία διοργάνωση του Φόρουμ, το 2020, ένας Ελβετός αξιωματούχος είχε δηλώσεις στους Times του Λονδίνου ότι το λιγότερο 100 ιερόδουλες ταξίδεψαν στο Νταβός ενόψει των εργασιών του συνεδρίου.

Απάντηση