Πηγαίνει στο Νταβός ο Κυριάκος για να συναντηθεί με τον Κλάους Σβαμπ! Μετά τις εντολές για τον καθολικό εμβολι@σμό έρχεται το καινούργιο παραμύθι που θα διατάξει ο αρρωστημένος νεοταξίτης

Πριν αναχωρήσει για το πολυτελές Νταβός ο Κούλης Μητσοτάκης έκανε μία βόλτα χτες από τη νεα εκλογική του περιφέρεια τη β Πειραιώς, όπου σκέφτεται να είναι υποψήφιος αντί της δυτικής Αθήνας στις επόμενες εκλογές. Το γεγονός ότι επισκέφθηκε ειδικά τον Κορυδαλλό πάντως έχει και μία σημειολογία διότι όπως έλεγαν κάποιοι με νόημα πήγε εκεί για να συμφιλιώνεται με την ιδέα ότι μετά τις εκλογές θα αναγκαστεί να ξαναβρεθεί στην περιοχή αλλά …μέσα από τα κάγκελα λόγω των σκανδάλων και των προδοσιών  που έχει κάνει σε βάρος των Ελλήνων.

Φεύγοντας από τη λαϊκή περιοχή πάντως της Β Πειραιώς βρίσκεται ήδη στα σαλέ του νΝταβος για να πάρει μέρος και στο φετινό παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Τυπικά ο Μητσοτάκης είμαι εκεί για να έχει συναντήσεις με τις οποίες θα επιδιώξει να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο της ελληνικής οικονομίας στην λεγόμενη επενδυτική βαθμίδα πριν από τις ερχόμενες εκλογές για να μπορέσει να το παρουσιάσει και αυτό δήθεν πώς επιτυχία του την ώρα στην πραγματικότητα λόγω της πολιτικής του οι Έλληνες βουλιάζουν ολοένα και περισσότερο στη φτώχεια και τη δυστυχία περιμένοντας να ζήσουν με ψίχουλα και με επιδόματα.

Ο πραγματικός λόγος που πάει στο Νταβός ο Κούλης είναι ο εξής: Για να πάρει τη νέα …επικαιροποιημένη «γραμμή» από το μεγάλο αφεντικό τον Κλάους Σβαμπ. Τον  γνωστό διεστραμμένο γέρο  ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο κήρυκας του ολοκληρωτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο από πολιτικής όσο και οικονομικής
πλευράς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κούλης όλα αυτά τα χρόνια έχει λειτουργήσει ως …υιοθετημένος γιος του εφαρμόζοντας πλήρως τις καταστροφικές για τους ανθρώπους οδηγίες του, με μεγάλη αιχμή κατά την περίοδο της πανδημίας με την οποία επιχειρήθηκε η καθυπόταξη και η εξόντωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο Κούλης μάλιστα είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του στον Σβαμπ και δημοσίως όταν φωτογραφήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου έχοντας πάνω στο γραφείο του το βιβλίο …ευαγγέλιο του Σβαμπ για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Αυτόν πήγε στο Νταβός να προσκυνήσει για άλλη μια φορά ελπίζοντας στην απόγνωσή του ότι θα τον …προστατεύσει και θα τον διασώσει από τον όλεθρο!

—————————— —
Ο συγγραφέας του «The Great Reset», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του βιβλίου, μιλώντας μάλιστα στο  φόρουμ του Νταβός του 2021 είχε διακηρύξει  πως «κανείς δεν είναι ασφαλής, μέχρι να εμβολι-αστούν όλοι». Είχε ταχθεί με  τις δηλώσεις του τίθεται υπέρ ενός καθολικού εμβολι-ασμού του πληθυσμού, με τα εμβόλια που όχι μόνο δεν αποδείχθηκαν  τόσο αποτελεσματικά όσο υποστηρίζουν οι εταιρείες, αλλά αντιθέτως όσο περνά τώρα ο καιρός φαίνεται ότι κάνουν μεγαλύτερη ζημια, συντείνοντας στο σχέδιο «μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού», όπως διακηρύσσει ο Σβαμπο και οι όμοιοι του ως δήθεν ….διέξοδο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του πλανήτη. Ο συγγραφέας του βιβλίου το οποίο διαβάζει όπως παραδέχτηκε από τότε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα είχε δηλώσει πως η κανονικότητα «ούτε πρόκειται, ούτε πρέπει να επανέλθει».

Άλλωστε ο Κούλης όπως θυμόμαστε υπήρξε ο πρωτεργάτης σε ευρωπαϊκό επίπεδο του πιστοποιητικού εμβολι-ασμού, μία πρόταση που θα άρεσε στον
H «Μεγάλη Επανεκκίνηση» ως όρος χρησιμοποιήθηκε προσχηματικά ως  όρος που  αφορά τον νέο κόσμο μετά την πανδημία του κορω-νοϊού. Όμως τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την «επανεκκίνηση» για να επιβάλλουν την ατζέντα τους που δεν είναι άλλη από την κατάργηση των εθνών και την επιβολή «παγκόσμιων κανόνων» και φυσικά μια επίσης «παγκόσμια επιδημία» θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το ξεκίνημα της «νέας» αυτής «εποχής». Ηδη βλέπουμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση στους τελευταίους μήνες καθώς «επεκτείνονται» οι συνταγές αυτές στο θέματα της διατροφής, των κοινωνικών σχέσεων, της περίφημης …πράσινης ανάπτυξης και της οικονομίας στον απόηχο μάλιστα της κρίσης στην Ουκρανία, προσπαθώντας να εμποδίσουν την ενίσχυση  του προστατευτισμού κάτι που θα αποτελέσει αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».


Ο Σβαμπ  όμως θέλει να προχωρήσει  περαιτέρω. Ο στόχος του όπως τον έχει διακηρύξει  είναι ότι η ανοιχτή έκθεση των αδυναμιών στις υπάρχουσες παγκόσμιες δομές «μπορεί να μας αναγκάσει να δράσουμε γρηγορότερα αντικαθιστώντας αποτυχημένους θεσμούς, διαδικασίες και κανόνες με νέους που ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες», δηλαδή όπως οι ίδιοι και οι ελίτ που αντιπροσωπεύουν θεωρούν την αντικατάσταση των κανόνων , τις εθνικές νομοθεσίες. Έτσι επιθυμεί και προωθεί τον  παγκόσμιο μετασχηματισμό όπου τα συστήματα και η εποχή του αλγορίθμου θα υπερισχύσουν των πολιτικών θεσμών. Δηλαδή εκτός από την οικονομική και την πολιτική παγκόσμια δικτατορία της νέας τάξης πραγμάτων.

Απάντηση