Βρέθηκε το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Μίχος μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του: Έφτασε η ώρα να βγουν στη φόρα οι ανωμαλίες των νεοδημοκρατών

Τις τελευταίες ώρες μια σημαντική εξέλιξη καταγράφεται στην πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ο εγκέφαλος της φρίκης Ηλίας Μίχος, είχε κρύψει στην αποθήκη του μαγαζιού του ένα ακόμη κινητό και ένα τάμπλετ.

Τις καταχωνιασμένες συσκευές βρήκε ένας εργάτης, καθώς εδώ και λίγες μέρες γίνονται εργασίες στο κατάστημα που διατηρούσε ο Μίχος στον Κολωνό, προκειμένου να παραδοθεί στον νέο ενοικιαστή.

Ο εργάτης που κατέβηκε στο υπόγειο για να το καθαρίσει, βρήκε το κινητό και το τάμπλετ σε μια κούτα, κάτω από τη σκάλα. Οι συσκευές ήταν καλά κρυμμένες, αφού τις είχαν βάλει κάτω από δεκάδες φορτιστές και άλλα αντικείμενα.

Ο εργάτης στην αρχή τις πήρε σπίτι του. Όταν όμως έμαθε ότι το μαγαζί ήταν του Ηλία Μίχου κάλεσε την αστυνομία.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τάμπλετ και το κινητό τηλέφωνο βρίσκονται στο Τμήμα Ανηλίκων και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να αποκαλυφθεί αν κρύβουν κάτι που αφορά στην υπόθεση.

Απάντηση