Αίρεται η ασυλία του αρπακτικού της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση: Έφαγε με χρυσά κουτάλια εις βάρος του ελληνικού λαού όπως και όλα τα τομάρια της εγκληματικής οργάνωσης

Αίρεται η κοινοβουλευτική ασυλία του Ανδρέα Πάτση πρωταγωνιστή ενός από τα «γαλάζια» σκάνδαλα, καθώς αγόραζε «κόκκινα» δάνεια παίρνοντας δάνεια από την τράπεζα Πειραιώς, έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο με απευθείας αναθέσεις και διέθετε παράκτιες εταιρείες στην Κύπρο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε ομόφωνα την άρση της ασυλίας του βουλευτή Γρεβενών, την οποία ζήτησε και ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο 57χρονος πολιτικός ήρθε στο προσκήνιο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποκαλύφθηκε ότι πλούτιζε παίρνοντας κοψοχρονιά «κόκκινα» δάνεια και με απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ, όπου μέσα σε δύο χρόνια εισέπραξε πάνω από 800.000 ευρώ.

Ο κ. Πάτσης ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό, ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και παραβίαση του νόμου για συμμετοχή κατ΄ εξακολούθηση σε εταιρίες της αλλοδαπής. με τις τρεις εξωχώριες στην Κύπρο και τις δουλειές από το Δημόσιο.

Απάντηση