Δεν θα αφήσουν κανέναν όρθιο τα εμβό-λια: Έπεσε νεκρός οδηγός στο ΚΤΕΛ Γρεβενών μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του

Σοκαριστικές έχουν γίνει πλέον οι απανωτές καταρρεύσεις στην Ελλάδα που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε θάνατο με τελευταία ενός οδηγού των ΚΤΕΛ στα Γρεβενά ο οποίος αρχικά έχασε τις αισθήσεις του μπροστά σε φίλους και συναδέλφους ενώ έπινε καφέ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εν τέλει «έχασε» τη ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στα Γρεβενά, στον χώρο που τερματίζουν τα ΚΤΕΛ. Οδηγός, πατέρας τριών παιδιών, κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη, μπροστά σε συναδέλφους και φίλους του. Εκείνη την ώρα έπινε τον καφέ του. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, έφτασαν σε λιγότερο από 5 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να επαναφέρουν τον οδηγό. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στα Γρεβενά, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ και πατέρας τριών παιδιών ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο άνθρωπος αυτός πάθαινε αυτή την κατάρρευση όταν οδηγούσε μεταφέροντας δεκάδες ανθρώπους.

Απάντηση