Έχουμε χάσει το μέτρημα!!! Δεν προλαβαίνουμε να καταγράψουμε όλους τους ξαφνικούς θανάτους: Πέφτει κάτω από ανακοπή καρδιάς 47χρονος Τρικαλινός που εργαζόταν στο Βόλο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Βόλου, αλλά και των Τρικάλων μετά τον ξαφνικό χαμό 47χρονου πατέρα με καταγωγή από το Κεραμίδι. Πρόκειται για τον Στέργιο Βριάβα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από την αστυνομία, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη που να παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο. Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του επήλθε από ανακοπή καρδιάς, όμως, τα ακριβή αίτια που άφησε την τελευταία του ζωή, αναμένεται να «φωτίσει» η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

Ο 47χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και έμενε μόνος του στην περιοχή Χρυσοχοΐδη. Εργαζόταν στο εργοστάσιο της SOVEL στον Αλμυρό, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη. Συντετριμμένοι οι δικοί του, συνάδελφοι και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν την πρόωρη και απροσδόκητη απώλεια. Ο 47χρονος δεν είχε παραπονεθεί για την υγεία του και έδειχνε μία χαρά. Γεμάτος ζωντάνια και δίψα για τη ζωή.

2 thoughts on “Έχουμε χάσει το μέτρημα!!! Δεν προλαβαίνουμε να καταγράψουμε όλους τους ξαφνικούς θανάτους: Πέφτει κάτω από ανακοπή καρδιάς 47χρονος Τρικαλινός που εργαζόταν στο Βόλο

  1. 14 Ιανουαρίου – Λυών – Γαλλία.. Θύματα των πειραματικών RIP 🙏🏻

    https://twitter.com/PanagiotisMylo6/status/1614694136765972482?cxt=HHwWhIC8reXwxegsAAAA
    ………..
    Αυτοκόλλητα των νεκρών που σκοτώθηκαν από το πειραματικό εμβόλιο mRNA είναι αναρτημένα στα παράθυρα του BBC.

    https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1615170024439685122?cxt=HHwWhICx6YylnuosAAAA

Απάντηση