Άδωνις Γεωργιάδης: Μία ζωή γλύφτης και ερπετό!!! Πατάει σε δύο βάρκες και να μην χάσει τις ψήφους -Ζητάει συγγνώμη από τους βασιλόφρονες γιατί δεν πήγε στην κηδεία

Συγνώμη από τον εσμό των πάσης φύσεως ακροδεξιών βασιλοφρόνων και φιλοχουντικών ζητάει με μια προκλητική ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, για το ότι δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, σε μια προσπάθεια να συντηρήσει την εκλογική του πελατεία.

«Η Κυβέρνηση πήρε μία δύσκολη απόφαση να μην ακολουθήσει το Πρωτόκολλο και να προτάξει τον ιδιωτικό χαρακτήρα της τελετής, έτσι ώστε να μην δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από την Αριστερά, σε μία προεκλογική χρονιά, να διχάσουν τους Έλληνες για πολιτικά οφέλη», αναφέρει στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Άδωνης Γεωργιάδης, αποκρύπτοντας ότι κανενός είδους Πρωτόκολλο δεν παραβιάστηκε, δεδομένου ότι στην προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν αναγνωρίζεται κανενός είδους τίτλος ευγενείας.

Μάλιστα, πηγαίνοντας παραπέρα ο ακροδεξιός υπουργός και πρώην πωλητής νανογιλέκων σπεύδει να διευκρινίσει ότι το γραφείο του εκπροσωπήθηκε με την παρουσία του Διευθυντού του Ιωάννου Θεοδωράτου. «Την Οικογένειά μας εκπροσώπησε επαξίως η σύζυγος μου Ευγενία Μανωλίδου, την οποία και θερμά ευχαριστώ για αυτό (αν και θα πήγαινε και μόνη της οπωσδήποτε, η τέως Βασίλισσα Άννα-Μαρία την είχε τιμήσει με την παρουσία της στην συναυλία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο και αυτό δεν θα το ξέχναγε ποτέ)», τονίζει ακόμη ο ίδιος.

One thought on “Άδωνις Γεωργιάδης: Μία ζωή γλύφτης και ερπετό!!! Πατάει σε δύο βάρκες και να μην χάσει τις ψήφους -Ζητάει συγγνώμη από τους βασιλόφρονες γιατί δεν πήγε στην κηδεία

Απάντηση