Την ώρα που πέφτουν κατά δεκάδες νέα άτομα από ανακοπή καρδιάς σε όλη τη χώρα η Μίνα Γκάγκα τρομοκρατεί τον κόσμο για την μετάλλαξη Κράκεν – Έρχεται η ώρα που θα δώσετε όλοι λόγο

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας και πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, αναφέρθηκε στην «μετάλλαξη Κράκεν» η οποία «πιθανότητα θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα».

Και συνέχισε: «H μετάλλαξη Κράκεν είναι παραλλαγή της Όμικρον. (…) Υπάρχει μετάδοση, παίρνει χώρο από τις προηγούμενες μεταλλάξεις αλλά τα δεδομένα δεν δείχνουν ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε πάρα πολύ. Στην Ελλάδα το παρακολουθούμε, όπως το παρακολουθούμε σε όλο τον κόσμο».

«Τα εμβόλ-ια φαίνεται πως πιάνουν την Κράκεν. Τα εμβό-λια μας προστατεύουν και από τη νέα μετάλλαξη. Δεν βλέπουμε τα κρούσματα να ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο. Είμαστε πάνω κάτω σε σταθερά νούμερα.

Η επιτήρηση είναι καθημερινή. Τα λύματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη ανεβαίνουμε, ενώ στην Πάτρα έχει πέσει» σχολίασε η αν. υπουργός Υγείας.

Απάντηση