Ρεσιτάλ Βαξεβάνη: “Είναι ντροπή για το στράτευμα ο Φλώρος, αν μου κάνει μήνυση να πάρει καλά ηχεία”

Δεν έκρυψε την έκπληξή του ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, για το γεγονός ότι το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας στο σκέλος που αφορά τα οικονομικά, όχι όμως και την παρακολούθηση του στρατηγού από την ΕΥΠ, «απαντώντας» στις αποκαλύψεις της εφημερίδας.

Να θυμίσουμε πως το Documento έφερε στο προσκήνιο στοιχεία από την έκθεση της ΕΥΠ που είχε βάλει στο μάτι τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την αγορά σπιτιού με «μαύρο» χρήμα.

Σε σχετικό δημοσίευμα η efsyn.gr, αναφερόμενη στον Κ. Βαξεβάνη σημειώνει ότι «πυροβολεί» ακατάπαυστα μετά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αναφερόμενη σε διαδοχικά tweet του εκδότη και δημοσιογράφου.

«Είναι εντυπωσιακό ότι ο #519c Στρατηγός Φλώρος, όχι μόνο δεν λέει κουβέντα για την παρακολούθηση αλλά ενώ λέει γενικότητες για το σπίτι, δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει για το γεγονός ότι η ΕΥΠ τον εμφανίζει να σαμποτάρει τον υπουργό @npanagioto (*Ν. Παναγιωτόπυλος)».

Αλλά και τον αποτροπιασμό του γιατί ο Κ. Φλώρος επέλεξε να απαντήσει μέσω ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΕ. «Είναι ντροπή και μόνο που χρησιμοποιείται το ΓΕΕΘΑ για να δοθούν απαντήσεις που αφορούν το πρόσωπο και όχι το Επιτελείο», γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ακολουθεί και τρίτο tweet αυτή τη φορά μετά τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Για να τελειώνει η πλάκα, τη χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις υπονομεύει όποιος φτάνει στο σημείο να παρακολουθεί τους αρχηγούς των Επιτελείων και τον #519c. Είναι η μοναδική κυβέρνηση που το κάνει μετά την Μεταπολίτευση. Είσαστε ντροπή», σημειώνει ο εκδότης του Documento.Και επανέρχεται ξανά με νέα ανάρτηση και αποδέκτη τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

«Κύριε @ChiefHNDGS #519c, διαψεύδετε αορίστως όσα γράφει η έκθεση της ΕΥΠ για το σπίτι και το μαύρο χρήμα. Γιατί δεν διαψεύδετε και όσα λέει η έκθεση για τις παγίδες που στήνατε στον ΥΕΘΑ @npanagioto και όσα απαξιωτικά λέγατε για την πολιτική ηγεσία; Είναι αλήθεια;».

Τέλος, ολοκληρώνει το μπαράζ αναρτήσεων με ακόμα ένα tweet: «Όταν λέει ο #519c Φλώρος ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος, εννοεί ότι θα κάνει αίτηση στην ΑΔΑΕ για να διαπιστωθεί η παρακολούθηση; Θα κάνει μήπως μήνυση στην ΕΥΠ για την παράνομη παρακολούθηση; Γιατί αν εννοεί ότι θα κάνει μήνυση στο #Documento να πάρει καλά ηχεία».

Απάντηση