Θα το κάνει και αυτό… Έτοιμος να μπλοκάρει την τυχόν είσοδο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε μια χρονική συγκυρία που η υπόθεση της Χρυσής Αυγής εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αλλεπάλληλες συνταγματικές εκτροπές με αφορμή τις υποκλοπές, προανήγγειλε ότι θα μπλοκάρει τυχόν είσοδο στη Βουλή, του κόμματος που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σύντομα θα αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας ότι «οφείλει το πολιτικό σύστημα να εξαντλεί τα περιθώρια τα οποία δίνει το Σύνταγμα ώστε να μην εκπροσωπούνται εγκληματικές οργανώσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Είναι προφανές ότι η συνεχιζόμενη άνοδος του κόμματος “Έλληνες” στις δημοσκοπήσεις (ακόμα και αυτές τις πετσωμένες που δημοσιεύονται) έλουσαν με κρύο ιδρώτα κάτι τύπους εκεί στο Μαξίμου.

Πλέον, η εκλογική μάχη που έρχεται σύντομα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον με πλήρης ανατροπή δεδομένων.

Η απάντηση του Η. Κασιδιάρη

Άμεση ήταν η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στην εξαγγελία Συνταγματικής εκτροπής του Μητσοτάκη. Καμία αντισυνταγματική μεθόδευση δεν θα μένει αναπάντητη. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, έγραψε:

«Τρομοκρατημένος και πανικόβλητος ο υποκλοπέας Μητσοτάκης προαναγγέλλει την κατάλυση του Συντάγματος για να κόψει ψήφους από το #Εθνικό_Κόμμα_ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ό,τι και να κάνουν οι καταστροφείς της χώρας, θα επανεκλεγώ πανηγυρικά Βουλευτής και θα συντρίψω την διεφθαρμένη δικτατορία τους!»

One thought on “Θα το κάνει και αυτό… Έτοιμος να μπλοκάρει την τυχόν είσοδο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Κυριάκος Μητσοτάκης

  1. Συμφωνώ απόλυτα! Πολιτικό σύστημα εξάντλησε τα περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπηθούν νδ, πασοκ και συριζα στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Απάντηση