Τα διέλυσε όλα ο Μητσοτάκης: Το νοσοκομείο Αργολίδος ζητάει από επίτοκους να εισαχθούν με ιδιώτη γιατρό!!!

Σε μια ακόμη αποκάλυψη για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ επί ημερών κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε μέσω Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, παραπέμποντας σε ανάρτηση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας και βουλεύτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρας Αυγέρη, σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητά από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο.

«Την ώρα που το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, το «Μεταξά», έχει μείνει χωρίς φαρμακείο, η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητά από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο(!), γιατί το νοσοκομείο δεν έχει εφημερεύοντα παιδίατρο και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε επιπλοκή και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του νεογνού!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, και παραθέτει σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο επί ημερών μας στο Υπ Υγειας ,θα είχαν τα Πετσοταϊσμένα βοθροκάναλα, απευθείας σύνδεση το νοσοκομείο, ουρλιαχτά και κλάματα!!» τονίζει καταληκτικά στην παρέμβασή του ο Παύλος Πολάκης με σκωπτικό ύφος.

One thought on “Τα διέλυσε όλα ο Μητσοτάκης: Το νοσοκομείο Αργολίδος ζητάει από επίτοκους να εισαχθούν με ιδιώτη γιατρό!!!

  1. ΝΕΟ — Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna ανακοινώνει την Πρώτη Θεραπεία Εισπνεόμενου mRNA για ασθενείς

    «Εάν λειτουργεί σε αυτήν την εφαρμογή, τότε μπορούμε να ανοίξουμε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, μια νέα μέθοδο, στην πνευμονική νόσο. Σκεφτείτε όλη την πνευμονική νόσο που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με το εισπνεόμενο mRNA. Αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμάς».

    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1614067140822462468?cxt=HHwWiMDTxengqOYsAAAA

Απάντηση