Πείτε επιτέλους στον κόσμο την αλήθεια!!! Οι ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται στα εμβ-όλια της “σωτηρίας”

Οι ανεμβολί-αστοι είναι αυτοί που αντιστάθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια και κατάφεραν να έχουμε μια ομάδα ελέγχου στο μεγαλύτερο πείραμα όλων των εποχών και να αναδείξουμε τις καταστροφικές συνέπειες των εμβ-ολίων κατά του Co-vid.

Τώρα καλούμαστε να βγάλουμε προς τα έξω τα αποτελέσματα αυτών καταστροφικών εντολών. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι ακόμα το σύστημα καταφέρνει να μας απαξιώνει και σε μεγάλο βαθμό να αποκρύπτει τις πληροφορίες μας στο ευρύ κοινό. Η μάχη όμως κερδίζεται σιγα σιγά, καθώς η πλάστιγγα της αλήθειας γέρνει όλο και περισσότερο προς το μέρος μας.

Όπως δημοσιεύτηκε στο nature.com με τίτλο “Ο ΠΟΥ εκτιμά την υπερβολική θνησιμότητα που σχετίζεται με την πανδημία COV-ID-19” βλέπουμε ότι ακόμα και ο διεφθαρμένος ΠΟΥ παραδέχεται πως έχουμε δίκιο. Αλλά για ένα περίεργο λόγο αυτές οι πληροφορίες δεν φτάνουν στο ευρύ κοινό!

Υπήρξαν επιπλέων 14,83 εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι σε όλο τον κόσμο από το 2020 έως το 2021, 2,74 φορές περισσότεροι θάνατοι από τους 5,42 εκατομμύρια που αναφέρθηκαν απο τους ήδη υπερκαταγεγραμμένους θανάτους ως οφειλόμενοι στον COVI-D-19!

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναφέρουν υπερβολικούς θανάτους το 2021 και το 2022 . Αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι είναι αστρονομικοί σε σύγκριση με το 2020, όταν λάμβανε χώρα μια υποτιθέμενη πανδημία. Μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστραλίας και του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης, έχουν σημειωθεί 1,8 εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι.

Κι όμως, οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας συνεχίζουν να αποκαλούν τα εμβό-λια για τον Covi-d-19 «σωτήρια» όταν οι υπερβολικοί θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο!

Η παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία που κηρύχθηκε το 2020 δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την τρέχουσα κατάσταση υπερβολικού θανάτου που σημειώνεται σε όλο τον κόσμο. Όπως είχε προγραμματιστεί, χρησιμοποιώντας την ιατρική απάτη και τη προπαγάνδα, το ιατρικό κατεστημένο γνώριζε ακριβώς γιατί πέθαιναν άνθρωποι το 2020, και αυτός ο φόβος χρησιμοποιήθηκε για να υποτάξει και να χειραγωγήσει τους ανθρώπους να θυσιάσουν τη ζωή τους για ένα πείραμα που διαφημίστηκε ως σωτήριο.

Οι στατιστικές τάσεις ίσχυαν και σε κάθε ηλικιακή ομάδα, από 18 έως 90 ετών. Αυτά τα δεδομένα είναι απόδειξη ότι τα εμβ-όλια για τον Cov-id-19 αποτελούν τη μεγαλύτερη αιτία για την υπερβολική θνησιμότητα που καταγράφεται παγκοσμίως.

Είναι καιρός οι κυβερνήσεις και οι ιατρικές αρχές να βγάλουν το κεφάλι απο την άμμο και να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα, πώς το εμβό-λιο του Co-vid-19 και οι επιπτώσεις της ιατρικής τυραννίας οδηγούν στην μείωση του πληθυσμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Απάντηση