Ούρσουλα -Μπουρλά: Τα “άρπαξαν” χοντρά από τα εμβόλι@ και έστειλαν στον τάφο χιλιάδες ανθρώπους!!! Ο κόσμος απαιτεί να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα ισόβια

Σε περιπέτειες μπαίνει η επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς καλείται να ακρόαση ενώπιον της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πανδημία του κορ-ονοϊού, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με συμβάσεις εμβο-λίων της Pfizer.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico η εν λόγω επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καλεί την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το ρόλο της στη διαπραγμάτευση της τρίτης και μεγαλύτερης σύμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Pfizer, αλλά και για τα γραπτά μηνύματα (SMS) που αντάλλαξε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, τον Άλμπερτ Μπουρλά πριν την συμφωνία.

Η εν λόγω συμφωνία, για έως και 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου BioNTech/Pfizer, έχει ήδη τεθεί υπό έντονο έλεγχο.

Είχε προηγηθεί η διπλή άρνηση του Άλμπερτ Μπουρλά να καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την ειδική επιτροπή για την Co-vid-19 ζητά την επιβολή κυρώσεων κατά της φαρμακευτικής εταιρείας αναστέλλοντας την πρόσβασή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Απάντηση