Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Φίλη μου αεροσυνοδός έφυγε από τη ζωή αφού πρώτα είχε σηκώσει τρεις φορές το μανίκι”

Σε επικοινωνία που είχε η σελίδα μας με την δημοφιλής συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου μας ανέφερε ότι μία φίλη της η οποία εργαζόταν ως αεροσυνοδός και είχε προχωρήσει τρεις φορές στον εμβολι-ασμό κατά του Covi-d 19 έφυγε από τη ζωή αφού πρώτα είχε γίνει σαν “λείψανο” φτάνοντας τα 35 κιλά.

Μάλιστα στην κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει δεν την είχε αναφέρει σε κανέναν ίσως από ενοχές και ντροπή που πίστεψε στα παραμύθια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Κλείνοντας η κυρία Δημουλίδου μας ανέφερε ότι πραγματικά ντρέπεται που το 85% της χώρας κοιμάται όρθιο και δεν έχει καταλάβει τίποτα από την παγίδα που στήθηκε μέσω των εμβ-ολίων.

One thought on “Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Φίλη μου αεροσυνοδός έφυγε από τη ζωή αφού πρώτα είχε σηκώσει τρεις φορές το μανίκι”

  1. Α`Ι`ΝΤΕ ΨΕΚΙΑ

    ΝΕΟ — Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna ανακοινώνει την Πρώτη Θεραπεία Εισπνεόμενου mRNA για ασθενείς

    «Εάν λειτουργεί σε αυτήν την εφαρμογή, τότε μπορούμε να ανοίξουμε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, μια νέα μέθοδο, στην πνευμονική νόσο. Σκεφτείτε όλη την πνευμονική νόσο που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με το εισπνεόμενο mRNA. Αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμάς».

    https://twitter.com/Resist_05/status/1612767399769694208?cxt=HHwWgIDTifjZ2eEsAAAA

Απάντηση