Σκάνδαλο Pfizer: Αυτά είναι τα έγγραφα που απέκρυψε για τον κίνδυνο των “τσιμπημάτων”

Εβδομήντα πέντε χρόνια. Αυτός ήταν ο χρόνος που η Pfizer και ο FDA προσπάθησαν να κρύψουν τα έγγραφα της πρώτης από τη δημόσια θέα – πολύ καιρό αφότου θα πέθαιναν σχεδόν όλοι οι θιγόμενοι. Μόλις ο διάσημος δικηγόρος Άαρον Σίρι οδήγησε μια υπόθεση FOIA κατά του FDA, που ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα σε 108 ημέρες, τον ίδιο χρόνο που χρειάστηκε η FDA για να εγκρίνει τις ενέσεις Cov-id-19.Τι ακριβώς περιλαμβάνουν λοιπόν αυτά τα έγγραφα; Τι υπάρχει για αποκάλυψη που η Pfizer και ο FDA δεν ήθελαν να είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή;

Χάρη στους χιλιάδες εξαιρετικά διαπιστευμένους και γενναίους εθελοντές, μεγάλο μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε τρεις από τις –τώρα– πενήντα αναφορές της Pfizer: Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο FDA και η Pfizer πρέπει να γνώριζαν ότι οι ενέσεις mRNA προκαλούσαν μυοκαρδίτιδα σε εφήβους όταν χορήγησαν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε εφήβους τον Μάιο του 2021, επειδή ένα άρθρο αναθεωρημένο από κριτές που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή αναγνώριζε τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβο-λιασμό.

Αυτή η αρχική αναφορά καθιέρωσε το σοβαρό πρόβλημα της μυοπερικαρδίτιδας σε εφήβους μετά τον εμβολι-ασμό με mRNA, δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2021.
Ο Ιούνιος του 2021 ήταν ένας μήνας ΑΦΟΤΟΥ ο FDA έλαβε την αξιολόγηση προτεραιότητας για EUA για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, ώστε να λάβουν το εμβ-όλιο mRNA.

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2022, το σήμα μυοκαρδίτιδας επιβεβαιώθηκε όταν μια μελέτη βρήκε 35 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά μέσα σε μία εβδομάδα μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της ένεσης mRNA της Pfizer.

Τα συστατικά του εμβο-λίου mRNA μπορούν να μεταφερθούν από το ένα άτομο στο άλλο μέσω επαφής δέρμα με δέρμα, εισπνοής και “σεξουαλικής επαφής” μέσω σωματικών υγρών.


Η Pfizer δεν εξέτασε την “τοξικότητα στην αναπαραγωγική ικανότητα του άνδρα”.
Η Pfizer επίσης δεν έκανε τεστ για ανεπιθύμητες ενέργειες από το σπέρμα εμβολια-σμένων ανδρών — στην ανάπτυξη των απογόνων τους.


Τα συστατικά του εμβο-λίου mRNA ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και συγκεντρώνονται σε όργανα, συμπεριλαμβανομένων των όρχεων.

Τα εμβό-λια mRNA προκαλούν “αντι-σπερματικά αντισώματα” – δηλαδή αντισώματα που αντιμετωπίζουν το σπέρμα ως “εισβολέα” και το καταστρέφουν ή το σκοτώνουν – είναι ένα γνωστό ανεπιθύμητο συμβάν που σχετίζεται με αυτή τη μορφή εμβολι-ασμού.


Τα εμβό-λια mRNA προκαλούν μια εκπληκτική πτώση στη συγκέντρωση του σπέρματος και στον συνολικό αριθμό κινητικότητας.


Καταστέλλοντας τη συζήτηση αυτών των πληροφοριών, οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν και συνεχίζουν να αρνούνται στους άνδρες την αληθινή ενημερωμένη συναίνεση.
Οι ανακαλύψεις σε αυτήν την αναφορά ήταν τόσο κατακλυσμικές – που η διευθύνουσα σύμβουλος του DailyClout, Δρ. Ναόμι Γουλφ κατηγόρησε την Pfizer ότι “στόχευε τον ίδιο τον ανδρισμό”. Δείτε τι είχε να πει στο War Room του Στιβ Μπάνον λίγο αφότου το Ηνωμένο Βασίλειο ανέστειλε την ένεση Covi-d-19 για αγόρια δώδεκα ετών και κάτω:

“Αυτές οι ενέσεις βλάπτουν τους όρχεις και βλάπτουν τα μέρη των όρχεων που αναπτύσσουν την αρρενωπότητα, τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του φύλου των μικρών και των εφήβων αγοριών. Έτσι, κυριολεκτικά βλάπτουν τις πιθανότητες του μικρού σας αγοριού να μεγαλώσει κανονικά ως ενήλικας άνδρας!!!

2 thoughts on “Σκάνδαλο Pfizer: Αυτά είναι τα έγγραφα που απέκρυψε για τον κίνδυνο των “τσιμπημάτων”

  1. ΝΕΟ — Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna ανακοινώνει την Πρώτη Θεραπεία Εισπνεόμενου mRNA για ασθενείς

    «Εάν λειτουργεί σε αυτήν την εφαρμογή, τότε μπορούμε να ανοίξουμε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, μια νέα μέθοδο, στην πνευμονική νόσο. Σκεφτείτε όλη την πνευμονική νόσο που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με το εισπνεόμενο mRNA. Αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμάς».

    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1614067140822462468?cxt=HHwWiMDTxengqOYsAAAA

Απάντηση