Ξεκίνησε για να μαζέψει ψήφους και τρώει μπουγάτσα στην Καβάλα ο εθνικός κερατάς… Δεν θα βρει μέσα στην κάλπη ούτε την ψήφο από τη συγχωρεμένη τη Μαρίκα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σήμερα το πρωί βρέθηκε σε καφενείο στην Καβάλα.

Ο πρωθυπουργός σε story που ανέβασε στο Instagram από το καφενείο «Μπουγάτσα ο Γιώργος» στο οποίο βρέθηκε, έγραψε «ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!».

Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό μεταξύ άλλων είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

Στη συνέχεια της περιοδείας του ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Ξάνθη, ενώ στις 13:30 θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή. Στις 19:00 θα μιλήσεισε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

One thought on “Ξεκίνησε για να μαζέψει ψήφους και τρώει μπουγάτσα στην Καβάλα ο εθνικός κερατάς… Δεν θα βρει μέσα στην κάλπη ούτε την ψήφο από τη συγχωρεμένη τη Μαρίκα

Απάντηση