Βγάζει στη “σέντρα” την Μίνα Γκάγκα ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ για την λίστα αναμονής των χειρουργείων

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου φέρνει στο φως της δημοσιότητας εγκύκλιο της Μίνας Γκάγκα, με την οποία ζητά να επανεξεταστούν όλα τα περιστατικά που περιλαμβάνονται στις λίστες των νοσοκομείων για χειρουργείο, με σκοπό όπως αναφέρει «να επικαιροποιηθεί εάν παραμένει η ανάγκη για χειρουργείο των ασθενών».

«Μαθαίνουμε σήμερα πως η @MinaGagaP είχε την απαίτηση να επανεξετάσουμε μέσα στις γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα ΟΛΟΥΣ τους χιλιάδες ασθενείς της λίστας αναμονής προς χειρουργική επέμβαση αλλιώς θεωρείται πως ΔΕΝ είναι πια στην λίστα. Μπράβο κυρία υπουργέ, problem solved», σχολιάζει στην ανάρτηση του ο ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου.

Σημειώνεται εγκύκλιος, που απευθύνεται προς τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, έχει ημερομηνία έκδοσης 19 Δεκεμβρίου 2022 και τελική ημερομηνία αποστολής των επικαιροποιημένων λιστών την 9η Ιανουαρίου 2023.

Απάντηση