Αρπάζουν τα σπίτια του κόσμου τα κοράκια!!! Ταγματασφαλίτες μαζί με δικαστικό κλητήρα έσπασαν την κλειδαριά από μονογονεϊκή οικογένεια

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε σε γειτονιά στα Πατήσια όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνοδευόμενοι από δικαστικό επιμελητή επιχείρησαν να βγάλουν έξω από το σπίτι μονογονεϊκή οικογένεια, με παιδιά φοιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων φέρεται να χρωστάει 800 ευρώ και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της.Στο σημείο βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, του ΠΑΜΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης, οι οποίοι εμπόδισαν να την έξωση.

«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά στην προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα, αλλά τελικά εξαιτίας της έντασης, αποχώρησαν.

«Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει δίκιο σε αυτή τη ζωή και θέλω να πιστεύω ότι το σπίτι θα επιστραφεί σε μένα και τα παιδιά μου» δήλωσε η ιδιοκτήτρια.

Απάντηση