Όλα ένα καλοστημένο θέατρο!!! Καταρρέει σαν χάρτινος το “αφήγημα” των μεταλλάξεων του Covi-d από την Κίνα από Έλληνες που ζουν στην χώρα (Βίντεο)

Για ακόμα μία φορά πάνε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με παραμύθια. Έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες το αφήγημα ότι στην Κίνα γίνεται χαμός από κρούσματα κορω-νοιού με καινούργιες μεταλλάξεις οι οποίες θα έρθουν και στην Ευρώπη.

Για αυτό θα πρέπει όπως λένε τα κράτη να πάρουν και άλλα μέτρα.

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε το ψέμα που έχει ως σκοπό την υποταγή του κόσμου για ακόμα μία φορά αφού σε ζωντανή σύνδεση το κρατικό κανάλι με Έλληνες που ζουν στην Κίνα όλο το καλοστημένο θέατρο τελείωσε.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι αφού μένουν στη χώρα ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένας γενικός συναγερμός ούτε κάποια ιδιαίτερα μέτρα για τις καινούργιες παραλλαγές του Covi-d και η ζωή συνεχίζεται φυσιολογικά χωρίς να υπάρχει κάποια απειλή.

Θέλουν να πασάρουν ξανά παραμύθια και δράκους για να έχουν τον κόσμο σε επιφυλακή και να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

2 thoughts on “Όλα ένα καλοστημένο θέατρο!!! Καταρρέει σαν χάρτινος το “αφήγημα” των μεταλλάξεων του Covi-d από την Κίνα από Έλληνες που ζουν στην χώρα (Βίντεο)

  1. AYTA EINAI TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

    Ισλάμ, θρησκεία αγάπης… Ο ιμάμης τα λέει, η Δύση ακούει; (vid.)

    Καναδός Ιμάμης Younus Kathrada: Οι μη μουσουλμάνοι είναι οι εχθροί μας – Τα παιδιά μας πρέπει να το καταλάβουν αυτό.Είθε ο Αλλάχ να εξολοθρεύσει τους αιρετικούς και τους άθεους.

    https://www.defence-point.gr/news/islam-thriskeia-agapis-o-imamis-ta-leei-i-dysi-akoyei-vid

Απάντηση