Την ώρα που ο κόσμος δεν έχει να φάει και η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο ο κομμουνιστής Θεοδωρικάκος απασχολεί 160 αστυνομικούς για την φύλαξη του

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας (του Βαγγέλη Μαρινάκη), Το Βήμα της Κυριακής, αναφέρει ότι «στο γραφείο του υπουργού για διάφορες εργασίες και ως συνοδοί ασφαλείας στις μετακινήσεις του απασχολούνται 55 συνολικά αστυνομικοί, από τους οποίους οι 15 είναι αυτοί που έχουν αφαιρεθεί από τη ΔΙΑΣ, και οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να συμμετέχουν σε πεζές περιπολίες για την προστασία των πολιτών».

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι εκτός από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Αττική, φρουρείται και η εξοχική κατοικία του στη Λακωνία. Επικαλούμενο μάλιστα επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Λ. Κατεχάκη τον περασμένο Οκτώβριο, «έξι αστυνομικοί φυλάνε σε 24ωρη βάση την (άδεια ετούτη την περίοδο) εξοχική κατοικία του κ. Θεοδωρικάκου στη Μάνη».

Επιπρόσθετα, σημειώνει ότι «στις κατοικίες στην Αττική και στη Λακωνία και στο γραφείο του κ. Θεοδωρικάκου απασχολούνται συνολικά 103 άτομα, από τους οποίους περίπου 45 είναι από τα ΜΑΤ, 40 από την Ασφάλεια Αττικής και από άλλες υπηρεσίες».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ του Βήματος, αφήνει σαφείς αιχμές για την προσπάθεια επανεκλογής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας λόγο για «πλήρη επικοινωνιακή εκμετάλλευση της παρουσίας του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με συνεχή δελτία Τύπου αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμισης με την ιδιοποίηση κάθε επιτυχίας της ΕΛ.ΑΣ».

Απάντηση