Καταγγελία – κόλαφος!!! Η κυβέρνηση των αρπακτικών και των απευθείας αναθέσεων δεν έδωσε ούτε ευρώ από αυτά που έταξε για τον εγκλωβισμό των οδηγών στην Αττική Οδό

Ονομάζομαι Δημήτρης Βλαστός και είμαι ένας από τους 4 οδηγούς της εταιρίας Hellenic Catering που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τον περασμένο χιονιά, προσωπικά εγκλωβισμένος για ~17 ώρες.

Έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει ούτε δραχμή από την υποτιθέμενη αποζημίωση, παρ’ όλα τα δικαιολογητικά που στείλαμε σε συνεργασία με την εταιρία στην Αττική Οδό (ταχογράφο, άδεια φορτηγού, στοιχεία εισόδου του φορτηγού στην οδό κατεγραμμένα στο e-pass, κ.α.)

Σημειωτέον ότι τα φορτηγά έχουν παράλληλα σύστημα GPS και καταγράφεται όλη η διαδρομή η οποία εστάλη και αυτή ύστερα από μερικούς μήνες. Κατόπιν επανειλημμένων ερωτήσεων λάβαμε αρνητική απάντηση και μας ζήτησαν να στείλουμε βίντεο ή κάποια φωτογραφία σαν αποδεικτικό στοιχείο. Συνεναίσαμε, αλλά και πάλι απέρριψαν την αίτηση για αποζημίωση αυθαίρετα.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν εσείς θα μπορούσατε να καλύψετε την υπόθεση και να τη φέρετε στο φως. Απ’ ό,τι έχω μάθει και απ’ άλλους οδηγούς, βρίσκονται στην ίδια θέση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Βλαστός Δ.

Απάντηση