Απίστευτο και όμως αληθινό: Συνάντηση των πλούσιων του κόσμου στο σπίτι του Bill Gates για να συζητήσουν για τον υπερπλυθησμό του πλανήτη!!!

Οι κρυφές συναντήσεις, στις οποίες συμμετέχουν μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, για να συζητήσουν πώς ο κόσμος “πάσχει από τον υπερπληθυσμό”, ακούγονται σαν μια καλή πλοκή για ένα νέο βιβλίο ή ταινία, έτσι δεν είναι; Μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο δεν κάθονται γύρω από ένα τραπέζι συζητώντας πώς να αλλάξετε το μέλλον του πλανήτη. Αυτό είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας.

Μόνο που δεν είναι…

Η πρώτη καταγραφή του αυτοαποκαλούμενου “Good Club” ήταν το 2009, όταν οι Times και ο Guardian αναφέρουν λεπτομέρειες που διέρρευσαν. Και, όπως συμβαίνει με όλες τις καλές “θεωρίες συνωμοσίας”, τα ΜΜΕ σοκαρίστηκαν. Το ABC News ανέφερε ότι “υπάρχουν τόσες ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνάντησης, όσες και για τα logistics πίσω από την οργάνωσή της. Πώς συντόνισαν ορισμένα από τα πιο δημόσια πρόσωπα του κόσμου τα δρομολόγιά τους, τα ταξίδια και την ασφάλειά τους, χωρίς κανένας στα μέσα ενημέρωσης να το γνωρίζει”

Οι συμμετέχοντες στη μυστική συνάντηση, που χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς και όπου παρευρέθηκε και ο ίδιος, συμπεριέλαβαν:

Τζορτζ ΣόροςΓουόρεν

Μπάφετ Ντέιβιντ

Ροκφέλερ

Tεντ Τέρνερ (Ιδρυτής του CNN)

Έλι Μπροντ

Έντιθ Μπρόουντ

Μάικλ Μπλούμπεργκ

Όπρα Γουίνφρεϊ

Πίτερ Πίτερσον

Τζούλιαν Ρόμπερτσον Τζούνιορ

Τζον Μόργκριτζ (CEO της Cisco)

Tάσια Μόργκριτζ

Πάτι Στονσφάιρ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Sir Paul Nurse, στο Μανχάταν στις 5 Μαΐου 2009. Προφανώς εκείνος έλειπε εκείνη τη στιγμή, αλλά επέτρεψε στο κλαμπ να χρησιμοποιήσει το σπίτι του.

Απάντηση