Ανίκανος και ακατάλληλος ο γιος της Ντόρας: Ο μεγάλος περίπατος εξελίσσεται σε τεράστιο φιάσκο για τον κανακάρη του βρωμόσογου

Αν και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε ποντάρει πολλά στον Μεγάλο Περίπατο, φαίνεται ότι θα αποτελέσει το Βατερλό του, αφού παρά τις δηλώσεις και διαβεβαιώσεις δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο απόλυτος εκτροχιασμός του χρονοδιαγράμματος στην ανάπλαση του κάτω μέρους της πλατείας Συντάγματος και τα βήματα χελώνας στα έργα για την αναμόρφωση της Πανεπιστημίου, έχουν ρίξει στα μαύρα πανιά τους κατοικοεδρεύοντες στην πλατεία Κοτζιά.

Και μπορεί ο δήμαρχος Αθηναίων να διαβεβαιώνει ότι η Πανεπιστημίου θα παραδοθεί ολόκληρη σε χρήση μέσα στο καλοκαίρι του 2023, έχοντας ξεκινήσει τα νέα έργα, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Να μην ξεχνάμε ότι οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021 και το πρώτο τμήμα υποτίθεται πως θα παραδιδόταν σε τέσσερις μήνες (πριν από το Πάσχα του 2022).

Και επειδή το επιτελείο του Κώστα Μπακογιάννη έχει καταλάβει πως δεν μπορεί να κάνει εκλογές με τον Μεγάλο Περίπατο, θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της προεκλογικής του εκστρατείας, με πιθανή την Διπλή Ανάπλαση.

Απάντηση