Πρώτα τα “αρπάζουν” και μετά κάνουν τις πάπιες: “Δεν ξέρω τίποτα για το σκάνδαλο με τον Κουτούπη” λέει ο Κυρανάκης – Πόσο ξετσίπωτοι είστε ρε τομάρια

Ούτε φυσιογνωμικά δεν ξέρει τον συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Ανδρέα Κουτούπη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στον απόηχο της αποκάλυψης της υπόθεσης με τις 420 αναθέσεις 5,5 εκατ. ευρώ σε 40 μήνες, που εμπλέκει και τον Ανδρέα (Άκης) Ροδάκο (ο οποίος δεν κατέχει επίσημη θέση στη ΝΔ, αλλά είναι φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη).

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που έχει διατελέσει αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σε πλήρη αμηχανία για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, και μετά τις αποκαλύψεις του Documento για Χειμάρα και Πάτση, αναφώνησε «ποιος είναι αυτός» για τον Ανδρέα Κουτούπη.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος Κουτούπης», ισχυρίστηκε ο Κ. Κυρανάκης

Όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης τον ρώτησε: «Ούτε φυσιογνωμικά;» εκείνος απάντησε: «Δεν τον γνωρίζω τον κύριο Κουτούπη. Ούτε φυσιογνωμικά. Δεν τον έχω δει στη ζωή μου. Εντάξει, ίσως είχε κάποια θέση, δεν το ξέρω».

Απάντηση