Μητσοτάκης – Πλεύρης δολοφονούν τους Έλληνες: Στον αέρα οι χημειοθεραπείες 120 καρκινοπαθών στο νοσοκομείο Μεταξά

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» του Πειραιά, καθώς κόλλησε κορο-νοϊό o μοναδικός νοσοκομειακός φαρμακοποιός και το φαρμακείο… έβαλε «λουκέτο». Στον «αέρα» βρίσκονται οι χημειοθεραπείες 120 καρκινοπαθών, αλλά και οι θεραπείες όλων των νοσηλευόμενων του νοσοκομείου, καθώς εξαντλούνται τα αποθέματα σε όλα τα φάρμακα και στις κλινικές.

Σε απόγνωση βρίσκονται 120 καρκινοπαθείς από το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», καθώς αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες τους, για δεύτερο 24ωρο. Το φαρμακείο του νοσοκομείου έβαλε «λουκέτο» μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς κόλλησε κορ-ονοϊό ο μοναδικός φαρμακοποιός.

«Ο φαρμακοποιός κόλλησε Covi-d με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να μην γίνονται χημειοθεραπείες. Εκατόν είκοσι (120) χημειοθεραπείες έχουν αναβληθεί. Έχει γίνει ο κακός χαμός. Αλλά και κάποια τμήματα του νοσοκομείου δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, ακόμη και για τους νοσηλευόμενους», καταγγέλλουν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Μεταξά».

Όπως λένε, ακόμη πιο ανησυχητικό είναι, ότι εξαντλούνται και τα αποθέματα σε φάρμακα και από τις κλινικές του νοσοκομείου. Κι εάν δεν δοθεί λύση άμεσα, δεν αποκλείεται να κινδυνεύσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Απάντηση