Οι περιπτώσεις Πάτση, Χειμάρα, Ευθυμίου, Σπυράκη αλλά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου συνιστούν παραδείγματα διαφθοράς του ευρύτερου πολιτικού συστήματος αλλά σίγουρα στιγματίζουν την Νέα Δημοκρατία.
Γι’ αυτό στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν νέα στελέχη και άφθαρτα στην πολιτική για να μπούνε στα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Έτσι θα έχουν το κεφάλι τους σίγουρο για το παρελθόν τους καθενός.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν μάλλον τον επόμενο μήνα, τον Φεβρουάριο.
Η ένταξη των νέων στελεχών δεν θα επηρεάσει και τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές αφού δεν θα έχουν δυνατούς αντιπάλους.

Μεθοδεύσουν ξήλωμα και αποδυνάμωση του Χρ.Ράμμου

Στο μέτωπο των παρακολουθήσεων, το Μέγαρο Μαξίμου μεθοδεύει την αλλαγή ηγεσίας στην ΑΑΔΕ καθώς ο Χρήστος Ράμμος, παρόλο που τον πρότειναν από την κυβέρνηση, προχώρησε σε μία κίνηση «επικίνδυνη» γι’ αυτούς όπως ο έλεγχος των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για να δουν σε ποιους λογαριασμούς έχουν γίνει «νόμιμες» επισυνδέσεις.
Μέσα στην εβδομάδα, στη Βουλη θα έχουμε ψηφοφορία για την αντικατάσταση σε κάποια μέλη του ΔΣ της ΑΑΔΕ.
Η αντικατάσταση των μελών με πρόσωπα που θα ήθελε να είναι της εμπιστοσύνης του Μαξίμου ώστε να ξεπεραστεί η αυτονομία του Χρήστου Ράμου.

Προηγούμενο άρθροΦαγοπότια δίχως τέλος!!! Ο Έλληνας που ψάχνει στα σκουπίδια πλήρωσε 700.000 για να κάνουν ταξίδια οι “αδερφές” ψυχές Μενδώνη – Παναγιωταρέα!!! Ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία και μπουφέ χιλιάδων ευρώ για τις δύο τσ@τσόγριες
Επόμενο άρθροΜπήκαν στην πολιτική για να αρπάξουν!!! Χαμός από απευθείας αναθέσεις: Έδωσαν εκατομμύρια στην KnR εταιρεία κολλητών του Άδωνι

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ