Τεράστια ξεφτίλα για Τσιάρα!!! Παρέμβαση της τσ@τσάς του Λιγνάδη Κατερίνας Σακελλαροπούλου για το μπάχαλο στην Δικαιοσύνη – Μόνο για αρπαχτές μαζί με τον Πάτση είναι άξιος ο Κώστας

Παρέμβαση πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στον χώρο της Δικαιοσύνης, από τον οποίο και προέρχεται, προκειμένου να επιλυθούν τα τεράστια προβλήματα που απασχολούν έντονα τους λειτουργούς και συνλειτουργούς της Δικαιοσύνης, τους δικαστικούς υπαλλήλους και κατά προέκταση όλους τους πολίτες.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, σε σύσκεψη τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης, την Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, κ.λπ., για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων που απασχολούν τη Θέμιδα.

Η ΠτΔ έχει καλέσει στο τραπέζι του διαλόγου την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Σαρμά, τον πρόεδρο της Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γεώργιο Διαμαντή.

Ο χώρος της Δικαιοσύνης ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια με έντονα πολλαπλά προβλήματα, με πρώτο και κύριο τις καθυστερήσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης, τις ανεξέλεγκτες οίκοθεν αναβολές, τα τεράστια κενά στις οργανικές θέσεις των δικαστικών υπαλλήλων, κ.λπ.

Απάντηση