Τα έφαγαν όλα!!! Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο οι “γαλάζιες ακρίδες” – Μέχρι και τα παράθυρα από τη Βουλή ξήλωσαν και δεν έβαλαν στη θέση τους καινούργια!!!

Απίστευτος κυκεώνας ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την Βουλή παίζεται για τα παράθυρα του Κοινοβουλίου! Εδώ και 2 μήνες υπάρχουν αίθουσες της Βουλής που είναι χωρίς παράθυρα! Στη θέση τους έχουν μπει πλαστικά που σκεπάζουν προσωρινά τα παράθυρα και έχουν κατεβάσει τα ρολά.

Η αλήθεια είναι πως η Βουλή είναι σε περίοδο ανακαίνισης, η οποία διεξάγεται με δυσκολίες, καθώς το κτίριο είναι διατηρητέο και από τα μνημεία της πόλεως των Αθηνών. Έτσι οι εργασίες που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση πραγματοποιούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από εξειδικευμένα συνεργεία που συνεργάζονται μαζί του. Αυτό γίνεται και με τα παράθυρα.

Το Υπουργείο Πολιτισμού τα φτιάχνει και τα παραδίδει στη Βουλή.

Τι γίνεται εν προκειμένω; Εδώ και 2 μήνες αφαιρέθηκαν παράθυρα από αίθουσες και δεν έχουν επανατοποθετηθεί. Το Υπουργείο Πολιτισμού ισχυρίζεται ότι έχει στείλει στη Βουλή τα ανακαινισμένα παράθυρα (για την ακρίβεια τα περισσότερα από αυτά) και ότι βρίσκονται στα υπόγειά της. Η δε Βουλή δηλώνει άγνοια επ’ αυτού!

Απάντηση