Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία προειδοποιεί: Η πρωτεΐνη ακίδα που χρησιμοποιούν τα εμβόλι-α τεχνολογίας mRNA είναι θανατηφόρα

Σε μια μελέτη η οποία ανατρέπει κατά ένα μεγάλο βαθμό, το διήγημα για την πρωτεΐνη-ακίδα προχώρησε η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία η οποία έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου αυτή την εβδομάδα, όταν ο οργανισμός δημοσίευσε έρευνα που υποδηλώνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα που χρησιμοποιούν τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA  μπορεί ή ενδέχεται να βλάψει το καρδιακό σύστημα συγκεκριμένων ατόμων, καθώς συνεχίζει να κυκλοφορεί στο αίμα ασθενών για αρκετό καιρό μετά την λήψη του εμβολίου.

Η AHA εξέτασε 16 εφήβους και νεαρούς ενήλικες που νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης ή στο Παίδων της Βοστώνης με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, όλα τα άτομα είχαν «σημαντικά αυξημένα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδας πλήρους μήκους» στο αίμα τους, «χωρίς αυτές να περιορίζονται από αντισώματα».

«Ελεύθερα αντιγόνα πρωτεΐνης-ακίδας ανιχνεύτηκαν στο αίμα εφήβων και νεαρών ενηλίκων που ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο mRNA, διευρύνοντας τις γνώσεις μας για την πιθανή υποκείμενη αιτία της καρδιακής πάθησης», διαπιστώνεται στη μελέτη της ΑΗΑ.

Η έρευνα εγείρει ανησυχίες για τις τεχνολογίες που ακολουθούνται σήμερα στα εμβόλια για τον COVID-19, όπως και για την  έλλειψη ενημέρωσης για τους κινδύνους αυτούς.

Απάντηση