Ζούμε μεγάλες στιγμές!!! Αυτή η κυβέρνηση δεν θα ξεχαστεί για χρόνια: Ο Ανδρέας Πάτσης “υπέκλεψε” τον τίτλο του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ο Ανδρέας Πάτσης δηλώνει ψευδώς στο βιογραφικό του ότι είναι «επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης».

Μεγάλη ήταν, όπως αποδεικνύεται, η ανάγκη ορισμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να επιδείξουν «αριστεία» (όπως είχε προαναγγείλει προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης), με αποτέλεσμα να πουν ψέματα σε ό,τι αφορά στο βιογραφικό τους.Ο Ανδρέας Πάτσης είναι, όπως φαίνεται, ένας εξ αυτών.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, την περίπτωση Διαματάρη, ενώ σκιές περιβάλλουν κι άλλα βιογραφικά «γαλάζιων» στελεχών σχετικά με τα πτυχία που φέρονται να έχουν αποκτήσει.

Ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος είχε στήσει «φάμπρικα» με «κόκκινα δάνεια» εις βάρος πολιτών που δεν είχαν τη δυνατότητα να τα αποπληρώσουν και διαγράφθηκε γι’ αυτό από την ΚΟ της ΝΔ, δηλώνει στο βιογραφικό του – το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής – ότι είναι «Επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης».

Μόνο που στο Πανεπιστήμιο της Θράκης δεν γνωρίζουν, ως ακαδημαϊκό τουλάχιστον, τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή από τα Γρεβενά.Πηγές του πανεπιστημίου μας μετέφεραν σε σχετική συζήτηση που είχαμε μαζί τους ότι ο Ανδρέας Πάτσης δεν ήταν ποτέ επισκέπτης καθηγητής σε κανένα τμήμα.

Απάντηση