Πόσα γιουσουφάκια του Ερντογάν έχουν μαζευτεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!!! Στα κάγκελα οι ομογενείς με τον τουρκόσπορο Άγγελο Συρίγο: “Αυτά τα λένε μόνο οι Τούρκοι πράκτορες” αναφέρουν

Σύγχυση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου, Άγγελου Συρίγου, ότι είναι προς το συμφέρον μας να πάρει η Τουρκία τα F-16, «όχι τώρα, σε βάθος χρόνου, γιατί θέλουμε να ελέγχεται από τη Δύση».

Οι δηλώσεις του, προκάλεσαν την αντίδραση των ομογενών στις ΗΠΑ, καθώς έγιναν τη στιγμή που προετοιμάζεται η «μητέρα των μαχών» που θα δοθεί στην επιτροπή εξωτερικών σχέσεων της αμερικανικής γερουσίας. Στις αρχές του 2023 αναμένεται να φτάσει το αίτημα της Τουρκίας για τα F-16.

Ο γερουσιαστής Μενέντεζ δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει ότι θα μπλοκάρει το αίτημα της Τουρκίας και θα ξεκαθαριστεί και η στάση πολλών συμμάχων οι οποίοι παρασκηνιακά δήλωναν πως για τεχνικούς λόγους δεν στηρίζουν τις τροπολογίες, ωστόσο συμφωνούν στο ότι πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα ώστε τα F-16 να μην χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση υπερπτήσεων πάνω από τα ελληνικά νησιά.

One thought on “Πόσα γιουσουφάκια του Ερντογάν έχουν μαζευτεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!!! Στα κάγκελα οι ομογενείς με τον τουρκόσπορο Άγγελο Συρίγο: “Αυτά τα λένε μόνο οι Τούρκοι πράκτορες” αναφέρουν

  1. Παράθεμα: Ανώνυμος

Απάντηση