Πυρ “κατά ριπάς” από τα σκευάσματα του Μπουρλά και της Νέας Τάξης – Πέφτουν νεκροί χιλιάδες σε όλο τον κόσμο: Τραγικό τέλος εντελώς ξαφνικά για 18χρονη πρωταθλήτρια στις πολεμικές τέχνες

Η Victoria Lee, μια ανερχόμενη αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών που αγωνιζόταν στο  ONE Championship, πέθανε τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε η αδερφή της Angela Lee το Σάββατο. Ο Λι ήταν μόλις  18 ετών.

Η Angela Lee είπε ότι η Victoria Lee πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου καθώς θρηνούσε «την πιο όμορφη ψυχή» σε ένα μήνυμα στο Instagram.

«Έφυγε πολύ νωρίς και η οικογένειά μας έχει καταστραφεί εντελώς από τότε», είπε η Angela Lee.

«Μας λείπει. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Η οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια.»

Η Victoria Lee ακολούθησε τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών της όταν υπέγραψε με το ONE Championship το 2020. Η αδελφή της Angela Lee είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια ενώ ο αδελφός Christian Lee κατέχει το πρωτάθλημα ελαφρών βαρών.

Η  άτυχη Lee είχε επαγγελματικό ρεκόρ 3-0 πριν από τον θάνατό της. Η Lee έκανε το ντεμπούτο της στις μικτές πολεμικές τέχνες το 2021, νικώντας την Sunisa Srian με λαβή πνιγμού. Αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2021 καθώς προσπαθούσε να συνδυάσει τις μικτές πολεμικές τέχνες και τις σπουδές της.

Πριν κάνει το άλμα στο ΜΜΑ, η Λι ήταν δύο φορές πρωταθλήτρια στο Παγκράτιο και κέρδισε το πρωτάθλημα πάλης εφήβων της Χαβάης το 2019 και το 2020.

Απάντηση