Γελοιοποίηση για ακόμα μία φορά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας: Φανατική οπαδός του κόμματος η γηραιότερη κυρία της Γαύδου η οποία τα είχε “τσούξει” πιο πριν με τον Πρωθυπουργό

Για ακόμη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία γελοιοποιούνται στο πανελλήνιο.

Κατά καιρούς σε επισκέψεις του πρωθυπουργού αλλά και του επιτελείου του σε διάφορα μέρη της χώρας βλέπαμε ανθρώπους είτε νέους είτε ηλικιωμένους να τον αγκαλιάζουν δήθεν αυθόρμητα και να του δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους, τον θαυμασμό τους και την στήριξη τους στο πρόσωπό του.

Μετά από λίγο διάστημα έβγαινε στη φόρα ότι όλα αυτά τα άτομα που τον πλησίαζαν ήταν είτε κομματικά στελέχη της πόλης που είχε επισκεφτεί, είτε τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, είτε συγγενείς τοπικών βουλευτών του κόμματος.

Για ακόμη μία φορά βγαίνει στο προσκήνιο η αυθόρμητη αντίδραση της γηραιότερης κυρίας της Γαύδου όπως την χαρακτήρισαν η οποία όπως παρουσίασαν τα χορηγούμενα από τη λίστα Πέτσα  ΜΜΕ τον αγκάλιασε και του εκδήλωσε τον θαυμασμό της λέγοντας ότι είσαι ο καλύτερος κυβερνήτης που πέρασε από τη χώρα.

Η κυρία αυτή, ο Θεός φυσικά να της δίνει και άλλα χρόνια, δηλώνει φανατική οπαδός της Νέας Δημοκρατίας από πάππου προς πάππου και μάλιστα πριν την καταγραφή της επίμαχης σκηνής στο νησί τα είχε “τσούξει” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο σπίτι της για να τις φύγει το άγχος.

Τελικά ήταν αυθόρμητη η αντίδρασή της λόγω της απεριόριστης ευγνωμοσύνης για τους φουσκωμένους λογαριασμούς και για τα καταναλωτικά αγαθά που ψωνίζει τα οποία έχουν πλέον διπλάσια τιμή στα σούπερ μάρκετ.

Απάντηση