Η μεγάλη ημέρα δικαίωσης όσων λοιδορήθηκαν αποκαλέστηκαν “συνωμοσιολόγοι”, “ψεκασμένοι” και διάφορα άλλα χλευαστικά επίθετα: Επίσημα και με τη βούλα οι παρενέργειες των εμβο-λίων από το κέντρο νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC)

Τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολί-ων για τον CO-VID-19 έδωσε τελικά στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ CDC.

Η ανάλυση σήματος ασφαλείας VAERS του CDC που βασίζεται σε αναφορές από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και 29 Ιουλίου 2022 για τα εμβ-όλια mRNA CO-VID-19 δείχνει ανησυχητικά ευρήματα ασφάλειας για θανάτους και μια σειρά από εξαιρετικά ανησυχητικά θρομβοεμβο-λικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά, ανοσοποιητικά επεισόδια μεταξύ ενηλίκων στις ΗΠΑ, απόρροια της λήψης σκευασμάτων mRNA.

Διαπιστώθηκαν συνολικά 770 διαφορετικοί τύποι ανεπιθύμητων ενεργειών σε ηλικίες 18+, εκ των οποίων πάνω από 500 (ή τα 2/3) σχετίζονταν με μυοκαρδίτιδες/περικαρδίτιδες.

Η ανάλυση του CDC δείχνει ότι ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε λιγότερο από δύο χρόνια για τα εμβό-λια mRNA COVID-19 είναι 5,5 φορές μεγαλύτερος από όλες τις αναφορές για εμβ-όλια που χορηγήθηκαν σε ενήλικες στις ΗΠΑ από το 2009 (~73.000 έναντι ~13.000).

Οι αναφορές παρενεργειών του εμβολίου mRNA για τον COV-ID-19 που ταξινομήθηκαν ως σοβαρές σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια που χορηγήθηκαν σε ενήλικες ήταν αυξημένες κατά 11% έναντι 5,5%.

Επιπλέον διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 96 συμβάντα ασφαλείας για παιδιά 12-17 ετών, τα οποία περιλαμβάνουν: μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, παράλυση Bell, έλκη των γεννητικών οργάνων, υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακό ρυθμό, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, ανικανότητες της καρδιακής βαλβίδας, πνευμονική εμβολή, καρδιακές αρρυθμίες και περικαρδιακές διαταραχές, συλλογή, σκωληκοειδίτιδα και διάτρητη σκωληκοειδίτιδα, ανοσοθρομβοπενία, πόνος στο στήθος, αυξημένα επίπεδα τροπονίνης, εντατική θεραπεία και αντιπηκτική θεραπεία.

Επίσης 66 αναφορές ασφάλειας για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, οι οποίες περιλαμβάνουν: μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, κοιλιακή δυσλειτουργία και ανεπάρκεια καρδιακής βαλβίδας, περικαρδιακή και υπεζωκοτική συλλογή, πόνος στο στήθος, σκωληκοειδίτιδα και σκωληκοειδεκτομή, νόσος Kawasaki, ρήξη έμμηνου ρύσης και λεύκη. μόλυνση.

Τα συμβάντα ασφαλείας δεν μπορούν να απορριφθούν λόγω υπερβολικής, δόλιας ή τεχνητά διογκωμένης αναφοράς, ούτε μπορούν να απορριφθούν λόγω του τεράστιου αριθμού των χορηγούμενων εμβολ-ίων κατά του COVI-D.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι, αλλά ο απλούστερος είναι ο εξής: η ανάλυσή τους δεν εξαρτάται από τον αριθμό των αναφορών, αλλά από το εάν συγκεκριμένες παρενέργειες AE (Averse Effects) αναφέρονται σε υψηλότερο ποσοστό για αυτά τα εμβόλ-ια από ό,τι για άλλα εμβ-όλια μη COVI-D.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων VAERS από τον CDC έγινε κατόπιν συνεχών αιτημάτων σύμφωνα με το νόμο περί ελεύθερης πληροφόρησης (Freedom of Information Act) Αμερικανών δημοσιογράφων και δικηγόρων και οι αναλύσεις καλύπτουν αναφορές VAERS για mRNA εμβό-λια COVI-D από την περίοδο της κυκλοφορίας του εμβο-λίου στις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως το τέλος Ιουλίου 2022.

Το CDC όμως παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε την ανάλυση συμβάντων ασφαλείας μόλις στις 25 Μαρτίου 2022.

Γιατί το CDC περίμενε πάνω από 15 μήνες πριν κάνει την πρώτη του ανάλυση σοβαρών παρενεργειών για το VAERS, παρά το γεγονός ότι είχε πει σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του ότι θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021, ειδικά αφού το VAERS διαφημίζεται ως η πρώιμη μας προειδοποιητικό σύστημα ασφάλειας εμβο-λίων είναι άγνωστο.

Τον Ιούνιο του 2022, το CDC απάντησε σε αίτημα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για την δημοσιοποίηση συμβάντων ασφαλείας του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβ-ολίου (VAERS) – αυτό που είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να το κάνει εβδομαδιαία βάση από τις αρχές του 2021.

Δεν το έκαναν ποτέ. Τέλος αποκάλυψαν ότι το έκαναν αλλά μόνο από τις 25 Μαρτίου 2022 έως τα τέλη Ιουλίου.

Απάντηση