Τους έχει πιάσει πανικός!!! Η πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας ζητάει να σταματήσουν οι έρευνες για τους θανάτους από το εμβόλι#: “Είστε εχθροί της δημοκρατίας όσοι ψάχνετε τις παρενέργειες των σκευασμάτων”

Ζητούν τώρα αμνησία για το χάος που δημιούργησαν παγκοσμίως.

Μια απίστευτη δήλωση με την βούλα της Γερμανίας και τις επίσημες αρχές της χώρας… κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες όσον αφορά το θέμα της πολιτικής για την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τις έρευνες γύρω από τις μυστήριες συνθήκες περί αυτού!!!

Σύμφωνα με την Alena Buyx, Πρόεδρο του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας, «όποιος διερευνά το ζήτημα και προσπαθεί να βρει…. άκρη με τον covid είναι εχθρός της δημοκρατίας».

«Η ανάγκη για έρευνα «είναι κατανοητή, αλλά είναι απίστευτα τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Buyx κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη γερμανική κεντροαριστερά Die Zeit.

Μάλλον οι ιθύνοντες ξεχνούν ότι όχι μόνο ήταν τεράστιες οι ζημιές στην οικονομική και ψυχική υγεία, αλλά οι απώλειες ζωών που προκλήθηκαν από τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ειδικά από τα εμβόλια μόνο στη Γερμανία ήταν εκατοντάδες.
Οι παθόντες από τις παρενέργειες των εμβολίων ανέρχονται επίσης σε χιλιάδες.
Η υπερβολική θνησιμότητα έχει ακόμη εκτοξευθεί στα ύψη.


Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο σήμερα οι υπεύθυνοι για την προώθηση και τη θέσπιση αυτών των επιζήμιων μέτρων συμπεριφέρονται τώρα πολιτικά όπως ο αλόγιστος μεθυσμένος οδηγός που ξυπνά την επόμενη μέρα συνειδητοποιώντας ότι κάτι απαίσιο έχει συμβεί και ελπίζει ότι κανείς δεν θα τα προσέξει.
Ένα παράδειγμα είναι το Buyx.


Το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας, του οποίου είναι Πρόεδρος, χρησιμεύει για να παρέχει τους απαραίτητους «δεοντολογικούς λόγους» για να δικαιολογήσει τη γερμανική κυβέρνηση που επιβάλλει ανήθικα lockdown και πειραματικές ενέσεις ενάντια στη θέληση πολλών ανθρώπων.


Η Alena Buyx ήταν μια θερμή υποστηρίκτρια του μαζικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων.
Στην πραγματικότητα, ήταν η πιο σθεναρή υπέρμαχος των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό και ήθελε να τα κλιμακώσει σταδιακά.


Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης πριν από ένα χρόνο, η συζήτηση στράφηκε στην «τυραννία των μη εμβολιασμένων».
εκείνη τότε έγνεψε καταφατικά και δεν είπε τίποτα. Δεν πρόφερε ούτε μια λέξη για να υπερασπιστεί τους εμβολιασμένους ή ακόμη και να προτείνει ότι το ζήτημα του εμβολιασμού πρέπει να συζητηθεί.

Απάντηση