Κανονικά θα ανοίξουν τα σχολεία από την Δευτέρα: Ο βρωμιάρης ο Καπραβέλος ήθελε να κάνει το “κομμάτι” του – Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν λέει ο καθένας ότι γουστάρει έχοντας το ακαταδίωκτο

Πρέπει να είμαστε απόλυτα σαφείς τόσο για τους γονείς όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για κλείσιμο των σχολείων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόπτσης.

«Είμαστε πανέτοιμοι. Τα σχολεία ανοίγουν κανονικά, τη Δευτέρα», επισήμαναν.

«Λειτουργούμε πάντα μετά από γνωμοδοτήσεις της επιτροπής των ειδικών και απόφαση του Υπουργείου Παιδείας».

«Το μόνο που ισχύει αυτή τη στιγμή σχετικά με τη γρίπη είναι η υπουργική εγκύκλιος, η οποία εξεδόθη πριν από λίγες μέρες και η οποία καθορίζει πως με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα έως πέντε εργάσιμες ημέρες».

Αναφορικά με την επιστροφή της χρήσης της μάσκας, ο κ. Κόπτσης υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή, στο Υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει καμία άλλη συζήτηση. Προτείνεται οι μαθητές που εμφανίζουν συμπτώματα να παραμένουν στο σπίτι για την προάσπιση τόσο της δικής τους όσο και της δημόσιας υγείας».

One thought on “Κανονικά θα ανοίξουν τα σχολεία από την Δευτέρα: Ο βρωμιάρης ο Καπραβέλος ήθελε να κάνει το “κομμάτι” του – Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν λέει ο καθένας ότι γουστάρει έχοντας το ακαταδίωκτο

Απάντηση