Αρπάζει τα λεφτά των Ευρωπαίων και δίνει αύξηση στον εαυτό της της τάξεως των χιλίων ευρώ την ημέρα!!! Η κ@ριόλα η Ούρσουλα που έκανε αρπαχτές με τα εμβόλι@ του Μπουρλά συνεχίζει και προκαλεί τους εξαθλιωμένους πολίτες της Ευρώπης

Γενναιόδωρη αύξηση στον… εαυτό της ετοιμάζει η επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο βασικός μισθός της 64χρονης προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αυξάνεται κατά 2.044 ευρώ σε σχέση με το 2021 φτάνοντας τα 31.250 ευρώ, δηλαδή 1.041 ευρώ μηνιαίως.

Σύμφωνα πάντα με την Bild μαζί με το επίδομα για ταξίδια οι αποδοχές της ντερ Λάιεν μπορεί να φτάσουν ακόμη τις 36.000 ευρώ τον μήνα. Στο δημοσίευμα με τίτλο «Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα αμείβεται με το ποσό των χιλίων ευρώ την ημέρα», επισημαίνεται πως αν και οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ήδη κάνει μια περιουσία, υπάρχει αυτόματη προσαρμογή στις απολαβές τους λόγω του αυξημένου κόστους ζωής.

Επιπλέον, η Bild τονίζει πως οι απολαβές για τους περίπου 50.000 εργαζόμενους στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πάρουν την ανιούσα, καθώς εγκρίθηκε αύξηση 7%, η δεύτερη μέσα σε έξι μήνες.

Σε ό,τι αφορά τους «απλούς» επιτρόπους της Κομισιόν, αυτοί θα πάρουν αύξηση 1.667 ευρώ και πλέον θα κερδίζουν έως και 25.475 ευρώ. Τέλος, για τα επιδόματα των 705 ευρωβουλευτών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, θα ενισχυθούν σχεδόν κατά 700 ευρώ φθάνοντας τα 10.495 ευρώ τον μήνα και για πρώτη φορά θα ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ.

Απάντηση