Έπεσε βόμβα!!! Η Pfizer απέκρυψε έγγραφα που προειδοποιούσε για τις παρενέργειες των εμβ#λίων σε εγκύους και νεογέννητα (βίντεο)

Η Dr Naomi Wolf, Διευθύνων Σύμβουλος του Dailyclout. io, εκτοξεύει νέα πυρά κατά της Pfizer!!!

«Για παράδειγμα η Pfizer προειδοποιεί τους άνδρες που εμβολιάστηκαν να μην έχουν σεξουαλική επαφή με εγκύους γυναίκες.

Και αν το κάνουν να χρησιμοποιούν δύο αξιόπιστες μεθόδους αντισύλληψης και ορίζουν την έκθεση στο εμβόλιο ως σεξουαλική επαφή καθώς και αναπνοή και επαφή με το δέρμα.

Έτσι ήξεραν ότι υπήρχε κίνδυνος για τα μωρά, τα έμβρυα μέσω αυτής της μεθοδολογίας, μέσω αυτής της παρέμβασης!

Ακόμα κάτι που προκύπτει από τις μελέτες μας, είναι, πρώτον, το ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι σχεδιασμένα να περνούν από κάθε μεμβράνη στο ανθρώπινο σώμα και στις εγκύους γυναίκες.

Έλεγαν ξανά και ξανά οι εκπρόσωποι πως το μωρό σας δεν μπορεί να επηρεαστεί από την έγχυση MRNA. Είναι γνωστό εδώ και 10 χρόνια ότι νανοσωματίδια θα διασχίσουν κάθε μεμβράνη συμπεριλαμβανομένου του πλακούντα κατά μήκος του αιματοεγκεφαλικού φραγμού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε βλάβη στους όρχεις μικρών αγοριών και αγοριών στην μήτρα».

https://rumble.com/v22zbnw–naomi-wolf-pfizer-.html

One thought on “Έπεσε βόμβα!!! Η Pfizer απέκρυψε έγγραφα που προειδοποιούσε για τις παρενέργειες των εμβ#λίων σε εγκύους και νεογέννητα (βίντεο)

  1. “Ο γιατρός μου είπε ότι συνιστάται ανεπιφύλακτα για έγκυες γυναίκες…Έλαβα το δεύτερο εμβόλιο τότε στις 4 Ιανουαρίου όταν πήγα στο νοσοκομείο ήταν όταν έμαθα ότι [το μωρό] δεν είχε καρδιακό παλμό. νεκρός για τρεισήμισι εβδομάδες»

    https://twitter.com/DrPPhillipsMD/status/1611085852221792267?cxt=HHwWloCzxf6C3dssAAAA

Απάντηση