Χαμός στη Νέα Δημοκρατία!!! Με εντολή Μητσοτάκη τελειώνουν τον Άδωνι: Βάζει δικό του άνθρωπο ο “κερατούκλης” υποψήφιο στον Βόρειο Τομέα που πολιτεύεται ο “μπουμπούκος”

Για όσους δεν γνωρίζουν, ότι η “αυτονομία” σε πολλά ζητήματα και κυρίως σε αυτά που ενοχλούν το Μαξίμου τον έχουν κάνει αντίπαλο του Μητσοτάκη, φανταζόμαστε ότι έφτασε η ώρα να το καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα όπου πολιτεύεται ο υπουργός ανάπτυξης, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση θα είναι υποψήφιος και ο αναπληρωτής υπουργός του Νίκος Παπαθανάσης. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, και είναι εμφανές ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του ίδιου του Μητσοτάκη. Ο Παπαθανάσης είναι εκ των στενότερων συνεργατών του Μητσοτάκη πολύ πριν γνωρίσει τον Γεωργιάδη, όταν αυτός ήταν ακόμη στο ΛΑΟΣ και τον έβριζε μέρα νύχτα. Η εντολή που έχει δοθεί στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας του Βόρειου Τομέα, είναι να κοντύνουν όσο μπορούν περισσότερο τους σταυρούς προτίμησης στον Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός επικοινώνησε με το γραφείο του πρωθυπουργού με ολίγον “γαλλική δυσαρέσκεια”!

Απάντηση