Ξεσπάει ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό: “Την αδερφή μου την βίαζαν πολιτικοί ιερείς και μπάτσοι και είναι όλοι έξω δεν διώχθηκε κανένας”

Δριμύ «κατηγορώ» προς όλες τις κατευθύνσεις εξαπολύει ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό που ήταν θύμα βιασμών και μαστροπείας, μία υπόθεση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο αδερφός αυτού του παιδιού, μιλώντας στη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακαδημίας Πλάτωνος κατήγγειλε πως η οικογένειά του και ο ίδιος δεν έχουν λάβει βοήθεια από το κράτος ενώ πήρε το μέρος της μητέρας του λέγοντας πως βρίσκεται στη φυλακή ώστε να πάρουν το «μήνυμα» όσοι θα θελήσουν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά.

«Σε όσα έχουμε περάσει αυτούς τους μήνες δεν έχουμε καμία βοήθεια από πουθενά. Ούτε ψυχίατρος βοήθησε την αδελφή μου, κανένας από το κράτος δεν μας έλυσε κανένα πρόβλημα» είπε αρχικά ο 18χρονος Κώστας.

Εν συνεχεία, υπερασπίστηκε τους γονείς του και κυρίως τη μάνα του που επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι εντελώς άδικα βρίσκεται στη φυλακή. «Είναι άδικο και εκδικητικό που έχουν μέσα τη μάνα μας» ενώ είπε ότι: «έχουν περάσει 4 μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα για την υπόθεση μας. Είναι σίγουρο το μόνο που θέλουν είναι να συγκαλύψουν την υπόθεση και όσους εμπλέκονται, πολιτικοί, παπάδες, μπάτσοι, διάφορες προσωπικότητες και οι καλοί οικογενειάρχες που μπαίνουν στο ιντερνετ για να βρούνε να βιάσουν παιδιά. Ποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το μήνυμα που θέλουν να δώσουν σε όποιον του συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι, αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς θα περάσει αυτά που περνάει η οικογένειά μου. Ποιο παιδί θα τολμήσει και ποια οικογένεια θα πάει να καταγγείλει αν κάτι του συμβαίνει. Θα τον ξεφτιλίσουν και θα του διαλύσουν τη ζωή».

«Θέλω ο κόσμος που καταλαβαίνει τι είναι να είσαι φτωχός και πόσο εύκολα σε διαλύουν και δεν μπορείς να αντιδράσεις, να αντιμετωπίσεις όλα αυτά και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου να είναι μαζί μας και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει το συντομότερο η μάνα μου από τη φυλακή και όχι να μας κοροϊδεύουν και να μην προχωράνε την ένσταση που έχει κάνει για αποφυλάκιση. Είναι μεγάλη αδικία να είναι η μάνα μου στη φυλακή και όλοι αυτοί που ευθύνονται να είναι έξω» καταλήγει ο Κώστας.

One thought on “Ξεσπάει ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό: “Την αδερφή μου την βίαζαν πολιτικοί ιερείς και μπάτσοι και είναι όλοι έξω δεν διώχθηκε κανένας”

Απάντηση