Δόμνα Γκέκα: “Παλέψαμε για την ελευθερία μας και κερδίσαμε τον σεβασμό του κόσμου – ΟΧΙ σε οποιοδήποτε φασισμό και σε οποιαδήποτε χούντα”

Σήμερα 2/1/2023,ειναι μια μέρα μερικής δικαίωσης για όλους εμάς τους υγειονομικους σε αναστολή..
Μέτα από 16 μήνες εκτός ΕΣΥ εμείς αλλά και πολλοί συνάδελφοι στον ιδιωτικό τομέα επέστρεψαμε πλέον στις εργασίες μας.. Μπήκαμε πάλι στον εργασιακό βίο.. Εκεί από που εκδιωχτηκαμε. Μετα από όλη αυτή την αδικία, τον εξευτελισμο που έχουμε υποστεί, τις ακραίες φωνές που ήταν απέναντι μας,
Το συμπέρασμα είναι ότι η αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην Ελευθερία είναι μεγαλύτερες αξίες στη ζωη.

16 μήνες τώρα.. Ζήσαμε πολλά, περάσαμε πολλά, μάθαμε πολλά, παλέψαμε πολλά και πολύ..
Ευχόμαστε κανένας εργαζόμενος να μη περάσει αυτό που περάσαμε..Δεν ξεχνάμε και δεν ξεχνιόμαστε!
Προσωπικα σαν μέλος του ΔΣ του Σωματειου εργαζομένων του Νοσοκομειου ΑΧΕΠΑ και μέλος της Συντονιστικης Επιτροπής Αγώνα θέλω να πω..
ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πάνω από όλα στους συναγωνιστες μου! Τα αδέρφια μου οπως νιώθω ότι είναι, τους συναδέλφους του Αχεπα σε αναστολή αλλά και όλους τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα που κάναμε τον ίδιο αγώνα!
Θέλω να πω ότι ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, με πολύ κόπο από όλους μας.. Με λάθη και παραλείψεις αλλά και με άπειρη αγάπη, αγωνιστικότητα και ειλικρινη αισθήματα! Και τα καταφέραμε!

Ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ,σε ολους όσους μας στήριξαν είτε με τρόφιμα, με την αγορά λαχνων και οικονομικά, είτε ηθικά. Όλοι εσεις καταφέρατε να καλυτέρευσετε τη δύσκολη κατάσταση μας..
Ποση ευλογία νιώθουμε και άπειρη ευγνωμοσύνη.. Ο Θεός να σας εχει πάντα καλά! Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσουμε!

Αντέξαμε, βγηκαμε δυνατοί και αποφασισμενοι..
Η πληγή όμως μένει για να μας θυμίσει ότι τίποτα δεν τελείωσε.. Ότι στο μέλλον ίσως χρειαστεί να παλέψουμε πάλι για τα αυτονόητα.Για τα δικαιώματα μας και για την ελευθερία.!. Όχι πια στο φασισμό και σε οποιαδήποτε χούντα.. Όλοι αυτοί πρέπει να πάρουν το μάθημα τους.. Να μη τους επιτραπει να ξανακάνουν τα ιδια..

Με αυτό ευχόμαστε να πορευθει ο κόσμος.. Να αγαπά την ευθύνη, να παλεύει για την ελευθερια και να αγωνίζεται!
Ο σεβασμός λένε ότι δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται….Εμεις νομίζω οτι τον κέρδισαμε..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΌΝΙΑ.

Απάντηση