Παραιτήθηκε το γαλάζιο αρπακτικό ο Θέμης Χειμάρας: Δεύτερος βουλευτής που αποχωρεί αφού πρώτα έφαγε δημόσιο χρήμα… Στο τέλος θα μείνει με μισούς βουλευτές η Νέα Δημοκρατία!!!

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκαν σχετικές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τεράστια ερωτηματικά δημιουργούνται πλέον έπειτα από την απάντηση που έδωσε ο γαλάζιος βουλευτής Θέμης Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις ότι η εταιρεία του έκανε business με δημόσιο χρήμα

Στην επίμαχη ανακοίνωσή του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται ότι αποχώρησε από την εταιρεία του η οποία έλαβε τουλάχιστον 400.000 ευρώ, από το δημόσιο, παρά το ότι υπήρχε ασυμβίβαστο. Ο ίδιος αναφέρει ότι αποχώρησε την Δευτέρα, την ίδια μέρα δηλαδή που έγιναν οι αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας του το 2020 καλύφθηκε από «δηλωθέντα εισοδήματα», Ενώ το ποσό που εισέπραξε κατά την αποχώρηση του δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην τράπεζα!

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του:

«Η αποχώρησή μου, έναντι τιμήματος 65.847€, έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2020.

Επίσης όφειλαν να γνωρίζουν, ότι δεν απαιτείται η κατάθεση του ποσού αυτού στον λογαριασμό μου, αφού δεν πρόκειται για αύξηση ή μείωση του εταιρικού κεφαλαίου της επιχείρησης, αλλά για μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων που μπορεί να γίνει νόμιμα με ιδιωτικό συμφωνητικό»!

Δηλαδή, από την ανακοίνωση του Χειμάρα προκύπτει ότι ο βουλευτής εισέπραξε ένα τεράστιο ποσό, προφανώς σε μετρητά, αφού δεν υπήρξε τραπεζική κατάθεση!

Μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρεί σιγή ιχθύος για τη δράση του «νέου Πάτση» που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, αναγκάζοντας ακόμα και κυβερνητικούς βουλευτές να εξωτερικεύσουν τη δυσαρέσκειά τους. Η «ατολμία» Μητσοτάκη να τον διαγράψει δεν άργησε να «αγγίξει» ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…

Απάντηση