Μητσοτάκης – Πλεύρης ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των Ελλήνων!!! Καταγγέλλουν οι γονείς χαλασμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γρεβενών: “Πήγε να πεθάνει το παιδί μας στο δρόμο”

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ο 6χρονος από τα Γρεβενά, που υπέστη ανακοπή χθες το βράδυ.

Πριν το μεσημέρι, θα γίνει συμβούλιο των γιατρών για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ήδη από το βράδυ, οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Το αγοράκι έπαθε ανακοπή αργά το απόγευμα στα Γρεβενά. Στο σημείο έσπευσε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Το παιδί μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου διασωληνώθηκε. Στις 10:30 το βράδυ, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Γρεβενα στο Πανεπιστημιακό του Ρίου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διακομιδής, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χάλασε, ενώ βρισκόταν στην Ιόνια Οδό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε άλλο ασθενοφόρο που παρέλαβε το 6χρονο αγόρι συνεχίζοντας την μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου έφτασε τα ξημερώματα.

Απάντηση