Η παρακμή της Ευρώπης!!! Βράβευσαν ως υπουργό Οικονομίας της χρονιάς τον Χρήστο Σταϊκούρα… Την “ταρίφα” των 15.000 ευρώ που ζητάει για να βολέψει άτομα στο Δημόσιο τα γνωρίζουν οι Financial Times

Βράβευσαν ως υπουργό Οικονομίας της χρονιάς το αρπακτικό από τη Λαμία Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Σταϊκούρας σε ανακοίνωση του μιλά για μια ξεχωριστή τιμή από την εν λόγω βράβευση λέγοντας πως αποτελεί «μια διάκριση της Ελλάδας, που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση και την επιδοκιμασία της διεθνούς κοινότητας για την πρόοδο και τις επιδόσεις της χώρας μας στο – κρίσιμο και πολλαπλώς δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια – πεδίο της οικονομίας»

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας αναδείχθηκε ως «Υπουργός Οικονομικών της Χρονιάς 2023 για την Ευρώπη» από το περιοδικό «The Banker» του ομίλου των Financial Times.
Ο κ. Σταϊκούρας σε ανακοίνωση του μιλά για μια ξεχωριστή τιμή από την εν λόγω βράβευση λέγοντας πως αποτελεί «μια διάκριση της Ελλάδας, που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση και την επιδοκιμασία της διεθνούς κοινότητας για την πρόοδο και τις επιδόσεις της χώρας μας στο – κρίσιμο και πολλαπλώς δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια – πεδίο της οικονομίας».


Τα βραβεία του The Banker αποτελούν θεσμό, αντανακλούν και τιμούν τις κυβερνήσεις και τους αξιωματούχους που κατάφεραν περισσότερο και καλύτερα από κάθε άλλον να τονώσουν την ανάπτυξη και να σταθεροποιήσουν την οικονομία τους.

Απάντηση